Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

25 bästa Galaxy S8-fodral

Dessa är de bästa Galaxy S8-fodral som är värda att köpa 2019. Oavsett om du försöker se till att det räcker tillräckligt länge för att du ska kunna uppgradera till Galaxy S11 nästa år, eller bara har en hand-me-down, vill du behålla det skyddade. Plus, Galaxy S8 är en hal telefon täckt av glas på framsidan och baksidan, varför vi rekommenderar att alla får ett fodral.

Galaxy S8 skyddsfodral finns i flera olika stilar, färger och material. Vissa är bättre än andra, men alla bör hålla telefonen lite säker. Och om du har den större Galaxy S8 + klicka här.

Nedan har vår lista allt från tunna fodral, billiga Galaxy S8-skal, kickstand-fodral till kraftigt skydd. Vissa har till och med inbyggda skärmskydd. Vi har hittat några under $ 5, och det är verkligen billigare än att spendera $ 150 för att ersätta en trasig skärm. Du måste spendera cirka $ 40 för att få de mest hållbara fodralet, eller något som officiellt tillverkats av Samsung.

Medan vi rekommenderar att du investerar i ett högkvalitativt ärende från ett pålitligt varumärke är till och med ett billigt TPU-fodral på $ 5 bättre än ingenting. Det är också en bra idé att få ett skärmskydd till din telefon.

Vi har också några fina klara väskor, för de som inte vill täcka över designen med ett stort skrymmande fodral. Kom bara ihåg att tunna klara fall kanske inte erbjuder så mycket skydd som de andra.

Det finns så många fall att välja mellan att vissa köpare kan bli överväldigade. Vi har gjort det hårda arbetet för dig. I grund och botten hittade vi bra täckning från stora namn inklusive Spigen, Speck, Griffin, Incipio, UAG och mycket mer för Galaxy S8. Så om du fortfarande använder en eller bara har fått den efter att en familjemedlem har uppgraderats, vill du hålla den säker i ett av våra fall. Medan du är här kan du överväga att kolla in några av Samsungs officiella tillbehör till Galaxy S8 också.

Samsung Clear View stående fodral

Samsung Clear View stående fodral

Först är några Samsung-fodral, så går vi vidare till några av de mer populära (och billigare) varumärkena som finns tillgängliga. Som vi ser varje år har Samsung ett anständigt urval av bra fodral och tillbehör för Galaxy S8 och Galaxy S8 +.

Vår favorit bland dem är Clear View Standing Cover. Det fungerar också som ett kickstand och viks stängt för att skydda skärmen. När den är stängd visar den tydliga fronten tid, datum eller batterinivåer. Det är dyrt men ett av de bättre fall som finns.

Hämta det nu från Samsung

Eller på Amazon för $ 39