Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

2023 Hyundai Venue ansiktslyftning, Venue N Line upptäcktes på en provkörning i Indien

Ämne: 2022 Hyundai Venue ansiktslyftning, Venue N Line upptäcktes på en provkörning i Indien

Hyundai Venue är en eminent kompakt SUV-bil från den sydkoreanska jätten i Indien som först lanserades redan i maj 2019. Företaget är nu ute efter att ta med Venue facelift-versionen till landet tillsammans med en annan Venue N Line-modell med bättre uppgraderingar.

Båda de påstådda kompakta crossover-SUV:arna från Venue sågs köra på de indiska vägarna för sista vägtestning. Även om modellerna var täckta med ett mörkt svart lager för att dölja detaljerna föreslår spionbilder ändå några kosmetiska uppdateringar. Låt oss diskutera dem alla.

2022 Hyundai Venue ansiktslyftning och Venue N Line detaljer

Enligt den påstådda glimten kommer den kommande arenan att få distinkta strålkastare med LED DRL, en främre stötfångare med en dimlampa och olika bakljus. Tillverkaren kommer att installera sina nya parametriska galler med juveltema på fram- och baksidan av den globala Hyundai Tucson. Sidoprofiler verkar mestadels oförändrade.

Hyundai Venue ansiktslyftning (källa: Rushlane)

Ansiktslyftning av lokalen och N Line kommer med lättmetallfälgar för en större uppgradering från den nuvarande modellen medan N Line kommer att ha röda bromsok för att se mer sportig ut. N Line kommer också att ha tvårörsavgaser, i motsats till vilket ansiktslyftet med vanilla Venue verkar ha en dold inställning för utmattning.

Även om det är osäkert att säga om den ansiktslyftade lokalen kommer att få en förnyad interiör, men företaget kommer säkerligen att uppgradera den med en ny instrumentpanelsdisplay, design på instrumentbrädan och andra detaljer. Å andra sidan förväntas N Line ha en helsvart interiör med stor användning av röd ton över instrumentbrädan, ratten, AC-ventiler och stolsöverdrag.

Hyundai Venue N Line (källa: Rushlane)

Ansiktslyftet av standardplatsen kan komma med samma motoralternativ, inklusive en 1,2-liters NA-bensinenhet, en 1,0-liters turbo-bensinenhet och en 1,5L turbodieselenhet, medan N Line kan erbjudas i en enda 1,0-liters turbo-motor. bensinmotor. Det kommer att finnas olika transmissionsalternativ inklusive 5-växlad MT, 6-växlad MT, 6-växlad iMT och en 7-växlad DCT.

Säkerhetsåtgärder kommer att följa de senaste och standardfunktionerna som omfattar sex krockkuddar, TPMS, stabilitetskontroll, backassistans, parkeringssensorer och kamera, elektronisk stabilitet och andra.

Eftersom den nuvarande modellen av Hyundai Venue säljs för Rs 6,99 lakh och framåt, kan den kommande versionen bli dyrare. Det finns inga officiella detaljer att dela i nuläget angående den uppdaterade Venue-serien. Nyligen har Hyundai fräschat upp sin ikoniska Creta-serie med lanseringen av Creta Knight Edition i Indien.