2021 iPhone-modeller kan äntligen stödja Always-on-display

0 Shares

För att fortsätta trenden att ta med funktioner som har funnits i Android i många år, kommer Apple enligt uppgift lägga till stöd för en Always-on-display (AOD)-funktion i de kommande 2021 iPhone-smarttelefonmodellerna.

Tidigare har det förekommit flera rykten som tyder på att Apple kommer att introducera skärmar med högre uppdateringsfrekvens med 2021 iPhones, särskilt 120Hz-paneler. Dessa paneler förväntas också använda OLED LTPO-teknik med sin Apples ProMotion-teknik, som ska möjliggöra dynamiska uppdateringsfrekvenser upp till 120Hz.

Med denna extra förmåga är det mycket möjligt att Apple kommer att introducera en alltid-på-skärm, där smarttelefonen sänker ljusstyrkan och skärmens uppdateringsfrekvens för att förbättra effektiviteten och spara batteritid. Detta liknar hur Apple implementerade en AOD på Apple Watch Series 5. I AOD kommer Apple sannolikt att visa information som tid, datum och deras meddelanden.

Andra rykten tyder på att 2021-modellerna mest kommer att använda samma design som iPhone 12-serien, om än något tjockare och tyngre. Detta förväntas bli fallet eftersom Apple ryktas lägga till ett större batteri, mer avancerad skärm med mindre skåra och förbättrade kameror.

Via

0 Shares