Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

2004 lagringsriktmärken

Om du kommer ihåg tillbaka till min artikel om WD:s Raptor, lyckades jag sätta ihop en mer uppdaterad uppsättning lagringsriktmärken än vad som vanligtvis har använts. Jag var fortfarande fast i CPU- och GPU-världen vid den tiden och hade ingen annan att skicka lagringstyglarna till så återkomsten av hårddiskrecensioner till AnandTech blev kortlivad. Med Derek i närheten för att leka med processorerna och grafikprocessorerna, har jag haft lite tid att fortsätta där jag slutade.

Jag har spelat in spår med de nya 2004 Winstones, och nu är uppgiften helt enkelt att välja vad som driver att granska. Om det finns några speciella jämförelser som du vill se, låt mig veta, med testsviten gjord kommer jag att fokusera på att samla in enheter för de första sammanställningarna under de kommande dagarna.

Idag är det också slut på min första seniortermin på NCSU, tentor börjar nästa vecka och som tur är slutar de även nästa vecka. Så till nästa fredag ​​ska jag vara en free man, åtminstone i ett par veckor innan min sista termin startar. Nästa termin borde bli intressant eftersom jag är inskriven i en klass 2:a nivån verilog/VHDL (språken som används för att göra processorer, grafikprocessorer, etc…) samt en kompilatordesign/teoriklass – förhoppningsvis blir de fler intressant än slöseri med tid som utgör läroplanen för datateknik på State 🙂

Jag hoppas att ni alla får en bra helg, Deus Ex 2 är ute och jag kanske försöker ta upp det under helgen som något att göra medan benchmarks körs.

Ta hand om dig.