200 bilder av Free Brand: ändra fotot av Free Fire FF [download]

Vill du ladda ner 200 bilder från Free Eld att sätta på din Avatar? Ladda ner här och lär dig hur du ändrar Garenas spel

Visste du att det är möjligt att ändra bilden av Free Elda utan att behöva diamanter? Förutom att lära dig hur du gör detta kommer vi också att tillhandahålla 200 bilder av Free brand för dig att ladda ner och använda som en avatar. Allt gratis.

DE Free Fire är ett mycket populärt Battle Royale-spel med miljontals aktiva spelare över hela världen. Med ständiga uppdateringar blir spelet alltid bättre. Så nu ska vi ta reda på några tips om hur du byter avatar Free Elda utan att använda några diamanter. Så låt oss kolla in den här artikeln nedan för mer information om dessa tips i spelet.

Hur man ändrar bilden av Free Fire (ändra FF-avatar)

I Free Fire, det finns många saker du kan göra utan att använda diamanter. Och en av sakerna du kan göra är att ändra din avatar. Att byta avatar är en av de aktiviteter som många spelare gör.

Så se till att du förstår hur du gör det utan att spendera diamanter. Det är faktiskt ganska lätt för dig att prova. Det är därför, nu ska vi berätta hur du gör detta.

Se hur du byter avatar på Free Elda utan att använda någon diamant:

  1. Först måste du logga in på spelet. Free Brand.
  2. Väl i lobbyn kan du flytta till alternativet Samling till vänster på skärmen.
  3. Här kan du välja alternativet Avatar, eftersom det är där du kan ändra din profils Avatar utan att spendera några diamanter.
  4. Efter det kan du försöka välja vilken avatar som passar din profil. När du väl har valt kan du ställa in den som din profilbild för att ge ditt konto en ny färg.
  5. Det är det, det är det. Du byter din avatar gratis.

200 bilder av Free Fire: ladda ner bilder att använda på din avatar

Vi kommer att göra tillgängliga nedan alla bilder av Free Fire för dig att ladda ner. Om du vill ladda ner allt på en gång, klicka här och ladda ner en .zip-fil med dem alla.

Avatar av skrivande

Artiklarna undertecknade av vår redaktion är samarbetsartiklar mellan redaktörer, bidragsgivare och vår artificiella intelligens (AI).

Relaterade Artiklar

Back to top button