20 000 dollar och mycket arbete för att ÄterstÀlla den hÀr Super Mario-filmen

0 Shares

Det hÀr Àr kÀrlek till Super Mario

Att vara ett riktigt fan av Super Mario betalar inte beloppet en och en halv miljon dollar för en patron av videospelet Super Mario 64 som slÀpptes för nÄgra Är sedan för Nintendo 64. Tja, det Àr ocksÄ ett fan, men nÀr du gÄr in i en auktion av denna typ och slutar betala ett sÄdant belopp behöver mÄnga ekonomiska problem inte ha nÀmnda person.

Men nÀr du investerar sÄ mÄnga timmar och pengar i fickan för att ÄterstÀlla en Super Mario Bros-tecknad film som slÀpptes 1986 tror vi att du kan sÀga att din beundran för Nintendo-karaktÀren gÄr mycket lÀngre. Och det Àr vad Stian Schultz har gjort i flera Är.

Princess Peachs stora rÀddning Det var en animerad film som slÀpptes 1986, innan den andra filmen som trots sin kritik för vissa redan Àr en kultfilm dÀr Bob Hoskins och John Leguizamo spelade rollen som Mario och Luigi i en live-actionfilm.

Tja, den tecknade filmen under alla dessa Är kunde fortsÀtta att erhÄllas genom nedladdningsportaler, men med en mycket dÄlig kvalitet eftersom de kopior som bevarades var frÄn VHS. SÄ omkring Är 2000 fanns de som trodde att de skulle arbeta med en restaurering för att kunna bevara den som den borde vara, av bÀsta möjliga kvalitet.

Det restaureringsarbete som utförs av den person som ansvarar för Carnivol-kanalen tillsammans med andra mĂ€nniskor som har hjĂ€lpt honom har inte bara kostat honom mĂ„nga timmar och anstrĂ€ngning utan ocksĂ„ mycket pengar. 20 000 dollar Ă€r vad de sĂ€ger att han var tvungen att investera för att fĂ„ The Great Rescue of Princess Peach till 4K-upplösning. Även om det inte bara Ă€r en ökning av upplösningen som har uppnĂ„tts efter att ha skannat VHS-band och 16 mm-versioner av filmen, har den ocksĂ„ tagit bort ljud frĂ„n bilden, rensat brister och Ă€ven gjort fĂ€rgkorrigeringar för att fĂ„ den att se lika bra ut. han har publicerat pĂ„ sjĂ€lva kanalen.

I den bÀsta videon har du 4K-versionen, men den missfÀrgade korrigeringen har Ànnu inte tillÀmpats. För Àven om de Àr vÀldigt nÀra det mÄl de sÀtter upp sig sjÀlva, finns det fortfarande lite extra arbete att göra.

Det som Àr bra Àr att nÀr han Àr klar har han redan kommenterat att han kommer att ladda upp filmen bÄde i originalversionen och den nya ÄterstÀllda versionen till Internetarkivet sÄ att alla intresserade kan se den. Och den gesten bör redan vara mer Àn tillrÀckligt för alla som ser det och anser sig vara ett Mario-fan för att hjÀlpa honom att ÄterhÀmta den otroliga investeringen, Ätminstone den ekonomiska delen. Eftersom tiden i sig inte kan ÄterlÀmnas.

Mario Àr den största videospelkaraktÀren som nÄgonsin skapats

Super Mario 64

Utan tvekan Àr Super Mario universell och en av de största videospelkaraktÀrerna som nÄgonsin skapats. Dessutom kan vi sÀga att det Àr direkt det största. Vad han har kunnat Ästadkomma sedan födseln Àr otroligt.

Nintendo-karaktÀren uppnÄr inte bara rekordvÀrden i videospelauktioner utan ocksÄ att praktiskt taget alla mÀrken vill göra nÄgot med honom. Detta leder till samarbeten som Tag Heuer och hans nya anpassade klocka med den populÀra rörmokaren, tofflor, Super Mario Lego-set och mycket mer. Förutom gemenskapsprojekt som det hÀr Àr restaureringen av filmen eller förbÀttringarna av Super Mario World till ett widescreen-format etc.

0 Shares