Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

2 skäl att förbeställa Pixel 6 och 3 skäl att inte göra det

Google har bekräftat sina nya flaggskepp Pixel 6 och Pixel 6 Pro och enheterna är för närvarande tillgängliga för förbeställning.

Efter månader av rykten och spekulationer är Googles nya Pixel 6-serie officiell. Pixel 6 och Pixel 6 Pro ansluter sig till Pixel 5a som Googles bästa smartphoneerbjudanden 2021.

Som väntat är Pixel 6 och Pixel 6 Pro dyrare än budgeten Pixel 5a. Basversionen av Pixel 6 börjar på $599 medan Pixel 6 Pro börjar på $899.

Både Pixel 6 och Pixel 6 Pro börjar levereras senare denna månad, men du kan förbeställa en av Googles nya telefoner redan nu om du är intresserad av att göra den ena eller den andra till din nästa smartphone.

Pixel 6 och Pixel 6 Pro är båda tillgängliga via Google. Du kan också köpa flaggskeppen via andra transportörer och återförsäljare om du föredrar att gå den vägen.

Det finns några bra anledningar att överväga att förbeställa en Pixel 6 eller Pixel 6 Pro, men det finns också några anledningar till varför du kanske vill lägga undan ditt kreditkort och hänga med i några dagar eller några veckor. Vissa av er kanske vill vänta ännu längre än så.

I den här guiden hjälper vi dig att bestämma om Pixel 6 eller Pixel 6 Pro är värda att förbeställa just nu.

Förbeställ om du vill ha din Pixel 6 ASAP

Förbeställ om du vill ha din Pixel 6 ASAP

Om du har väntat på att Google ska tillkännage sina nya flaggskepp Pixel-modeller och du är såld på de ändringar som Google har gjort på Pixel 6-linjen, kanske du vill förbeställa en Pixel 6 eller Pixel 6 Pro idag.

Pixel 6 och Pixel 6 Pro lanseras officiellt den 28 oktober och de som beställt tidigare denna vecka bör få enheten före eller innan det datumet. Som sagt, frakttiderna har redan sjunkit.

Vi har sett en hel del efterfrågan på Pixel 6 och Pixel 6 Pro. Och med chipbrist som plågar branschen just nu, kunde vi definitivt se ytterligare förseningar plåga dessa enheter.

Om du är i desperat behov av en ny enhet och har ditt hjärta inställt på en av dessa telefoner, bör du överväga att beställa så snart du kan för att säkerställa att du slipper en lång väntan.