Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

2 skäl att förbeställa Pixel 5a och 4 skäl att inte göra det

Google har äntligen bekräftat sin nya Pixel 5a och budgetenheten är för närvarande tillgänglig för förbeställning före lanseringsdatumet senare denna månad.

Efter månader av rykten och spekulationer är Googles nya Pixel officiell och Pixel 5a ersätter Pixel 4a som företagets Apple iPhone SE-alternativ.

Som väntat är Pixel 5a billig, billigare än Pixel 4a, och det är en mellanklassenhet som riktar sig till dem som inte vill bryta banken med att uppgradera till en ny, högkvalitativ smartphone. Pixel 5a kostar 449 $ utan affär.

För $449 får du 128 GB lagringsutrymme, en 6,34-tums OLED-skärm med 2400 x 1080 upplösning vid 60 Hz, primär- och vidvinkelkameror, 6 GB RAM, Qualcomms Snapdragon 765G-processor och Android 11 med en uppgradering till Android 12 kommer snart . Den kommer i ett “Mostly Black” färgschema.

Pixel 5a börjar levereras senare denna månad, men du kan förbeställa enheten redan nu om du är intresserad av att göra den till din nästa telefon.

Observera att Pixel 5a bara är tillgänglig via Google just nu. Du kan inte köpa den direkt från din operatör eller favoritåterförsäljare och det är oklart om det kommer att ändras. Enheten är också begränsad till USA och Japan.

Det finns några skäl att överväga att förbeställa en Pixel 5a, men det finns också några anledningar till varför du kanske vill lägga undan ditt kreditkort och hänga kvar några dagar, veckor eller i vissa fall ännu längre.

I den här guiden hjälper vi dig att bestämma om Pixel 5a är värd att förbeställa just nu.

Förbeställ om du vill ha din Pixel 5a ASAP

Förbeställ om du vill ha din Pixel 5a ASAP

Om du har väntat på att Google ska tillkännage en ny budgettelefon och du är såld på ändringarna som Google har gjort på Pixel, kanske du vill förbeställa en Pixel 5a.

Pixel 5a lanseras officiellt den 26 augusti och de som beställer idag bör få enheten före eller innan det datumet. Som sagt, leveranstiderna kan sjunka under de kommande dagarna.

Vi förväntar oss en hel del efterfrågan på Pixel 5a. Och med brist som plågar branschen just nu kunde vi definitivt se förseningar.

Om du är i desperat behov av en ny enhet och har ditt hjärta inställt på Pixel 5a, bör du överväga att göra en beställning så snart du kan för att säkerställa snabb leverans.