1More lanserar “omthing” AirFree Pods och AirFree TWS-öronsnäckor, AirFree Lace Neckband-headset i Indien

1More, ett ljudfokuserat företag, har meddelat lanseringen av ett nytt undermärke som heter ‘omthing’, som står för ‘one more thing’, i Indien. Med lanseringen tillkännages de 3 nya trådlösa ljudprodukter, nämligen AirFree Pods, AirFree TWS och AirFree Lace Neckband.

AirFree Pods verkligt trådlösa öronsnäckor har en lätt design med 13 mm sammansatta titan dynamiska drivrutiner inuti, och den drivs av ett Qualcomm-chip som möjliggör stöd för aptX och AAC Bluetooth-codecs. Den har fyra inbyggda ENC Environmental Noise Cancellation (ENC) mikrofoner, tillsammans med Qualcomm cVc 8.0 brusreducerande teknik för tydligare samtal.

Omthing hävdar att AirFree Pods kommer att hålla i totalt 20 timmar med det medföljande laddningsfodralet, som kan laddas antingen via USB-C eller en trådlös Qi-laddare.

AirFree TWS har en lätt (4gms) snedvinklad öronsnäckadesign med 7 mm dynamiska drivrutiner inuti. De är IPX4-klassade, och den kommer också med totalt fyra ENC-mikrofoner (Environmental Noise Cancellation). Kontrollerna är beröringsbaserade och de ansluts via Bluetooth 5.0 för en stark, stabil anslutning. För batteritid är de klassade till totalt 20 timmar med det medföljande laddningsfodralet.

Och slutligen, AirFree Lace Neckband är ett trådlöst Bluetooth 5.0-headset med 10 mm dynamiska drivenheter inuti en solid metallkammare för skarpa diskanter och djup bas. Headsetet är IPX4-klassat och det har inbyggda kontroller för musikkontroll, volymkontroll och samtalskontroll. Den kommer med ett 160mAh batteri inuti som ger upp till 12 timmars musikuppspelning på en enda laddning.

AirFree Pods, AirFree TWS och AirFree Lace Neckband kostar Rs. 3999, Rs. 2499 och Rs. 1499 respektive, och de säljs alla exklusivt på Flipkart.

Relaterade Artiklar

Back to top button