17 kampar som bara iPhone -ägare kommer att förstå

0 Shares

Oavsett vilken iPhone du äger känner du till dessa strider. Dessa iPhone -problem är antingen det som skickar dig över kanten eller lite humor i din dag – och ibland båda.

IPhone 6 och iPhone 6 Plus lägger till den här listan över problem som iPhone-ägare möter varje dag och till och med iOS 8-uppdateringen kan inte hjälpa användare att övervinna alla dessa problem.

Från den gamla iPhone 4 som håller på tack vare förpackningstejp till plast och färgglada iPhone 5c, kommer du att känna igen dessa vanliga iPhone-problem och kamp.

Här är vår lista över kampar som bara iPhone -ägare verkligen kan förstå.

1. Mystery Battery Drain

Det finns inget som att batteritiden sjunker 45% på 12 minuter, eller studsar medan du laddar iPhone.

Det finns inget som att batteritiden sjunker med 45% på 12 minuter.  Bloomua / Shutterstock.com

Bloomua / Shutterstock.com

2. iPhone saktar ner efter en uppdatering

När du installerar en ny iOS-uppdatering och iPhone går plötsligt lika långsamt som iPhone du bytte ut för två år sedan.

iPhone-problem kämpar - långsamt

3. Har slut på lagringsutrymme hela tiden

Lagring nästan full, kan inte spela in video, kan inte ladda ner och inte tillräckligt med lagring är meddelanden du ser en gång i veckan.

Problem med iPhone problem - Lagring

4. Ingen anpassning

Om du inte kan ta dig tid att jailbreak och stanna kvar på den senaste iOS i veckor eller månader kan du inte anpassa utseendet på iPhone.

Problem med iPhone -problem - anpassning

5. Du behöver ett ärende

Från glasryggar som lätt spricker till hal metall, det är nästan som att Apple vill att du ska spendera $ 60 på ett iPhone-fodral.

iPhone problem kämpar - fodral

6. Behöver alltid bära hörlurar för att höra en video

Låt oss inse det, du behöver hörlurar för att se även den kortaste videon på iPhone om du inte vill koppa handen runt kanten och hålla telefonen upp mot örat.

Bloomua / Shutterstock.com

Bloomua / Shutterstock.com

7. Siris värdelösa svar

Från saknade namn på dina vänner till att berätta hur man hugger ner ett träd när man bara vill ha vägbeskrivning till en järnaffär, är Siris svar inte alltid till hjälp. Ibland får Siri dig att skrika.

Problem med iPhone -problem - Siri Struggles

8. Apple Maps Insanity

Apple-kartor vet fortfarande inte att det finns vissa gator och levererar ofta vägbeskrivningarna. Under det senaste året försökte Apple Maps skicka oss körning från en lång stängd bro och visar fortfarande inte ett av våra hem i Apple Maps. Synd att du inte kan ställa in Google Maps som standard.

Tsyhun / Shutterstock.com

Tsyhun / Shutterstock.com

9. Laddare som går sönder varannan månad

Så fort din iPhone -laddare börjar visa en Steve Jobs inspirerade turtleneck eller den fruktade dubbelhakan, vet du att du måste beställa en ny laddare.

https://twitter.com/PizzaBeforeHoes/status/510617207035166720

10. Autokorrigering som bara Siri kunde förstå

Vi har alla försökt att skriva, vi ses snart och nästa sak du vet att du ber din mamma att bjuda eller berätta för din chef att gå vilse. Ingen vet hur detta händer.

https://twitter.com/miaglobuschutz/status/533091132528672768

11. Trasig iPhone -hemknapp

Du måste trycka på hemknappen hundratals gånger i veckan och efter ett år elva månader dör den. Nu måste du trycka på en virtuell hemknapp i en månad tills du kan uppgradera.

Problem med iPhone-problem - Trasig iPhone-hemknapp

12. Alla nya iPhones är för stora

Du vill ha en ny iPhone, men iPhone 6 och iPhone 6 Plus är bara för stora för dina händer, fickor och dagliga krav.

iPhone-problem kämpar - för stora

14. Hörlursuttag på undersidan av iPhone

Du kan fortfarande inte anpassa dig till hörlursuttaget på undersidan av iPhone, vilket leder till udda ficka till hörlurskontaktproblem.

Problem med iPhone-problem - hörlursuttag

14. Du måste skriva, men tangentbordet förblir dolt

Du känner till problemet. Du har öppnat en webbsida eller en app och det finns en plats att skriva ditt användarnamn och lösenord, men du måste trycka en gång till för att öppna tangentbordet.

Problem med iPhone - tangentbord

15. Din iPhone fortsätter att tro att du är Ducking Shot hela tiden

Du har aldrig behövt berätta för någon du duckar eller att klaga på skottet du såg igår, men Apple tror att du duckar skott varje dag.

16. Hur lång tid det tar innan iPhone slås på efter att batteriet är urladdat

IPhone stängs naturligtvis av med 5% batterilivslängd, och när du ansluter den måste du vänta 10 minuter tills den laddas tillräckligt för att du ska kunna använda den.

Problem med iPhone-problem - Slå på när du laddar

17. Använda iPhone på vintern

IPhone -skärmen fungerar inte med handskar på. Om du inte köper specialhandskar fryser tummen i vinter.

https://twitter.com/torydwyer/status/532572471976009728

13 fantastiska iPhone 6 -fodral

Apple iPhone 6 Fodral

Apple iPhone 6 Fodral

Ett av de mest populära iPhone 6 fodral är läder iPhone 6 fodral från Apple. Det här fodralet är ett som du kan hitta i alla Apple Store på släppdagen och är också listat med många bärare.

Apple designar läder iPhone 6 -fodralet med premiumläder i en liten formfaktor som tillför minimal massa till den nya iPhone. Du hittar iPhone 6-läderfodralet i fem färgalternativ som matchar den vita och svarta fronten på iPhone 6.

Se upp om du köper det röda iPhone 6-fodralet eftersom lädermodellen för iPhone 5s bar mycket snabbt och såg smutsig och grå ut snart efter köpet.

45 dollar hos Apple

0 Shares