15 sista minuten techie-julklappar (du hittar i detaljhandeln)

0 Shares

Du har gjort det igen, du har lämnat shopping till sista minuten. Inte bara det, du kanske inte vet vad teknikern i din familj kanske gillar. Den här listan ska hjälpa dig att hitta något du kan hitta i butiker (Apple Store, Best Buy eller andra stora tekniska tillflyktsorter). Vissa produktwebbplatser har en ”Where To Buy” -funktion där du skriver in ditt postnummer för att hitta en butik där de kan sälja dessa underbara tekniska underverk. Här är listan över presenter i sista minuten i ingen särskild ordning.

1. Logitech iPhone-spelkontroll + batteri

logitech-iphone-gamecontrollerKompatibel med iPhone 5, 5 och 5: e generationens iPods, ger den här styrenheten mycket välbehövlig kontroll till spel från App Store.

Logitech iPhone-spelkontroll

2. Philips HUE telefonstyrd glödlampa

philips_hue_starter_pack_iphone

Styr Hue-glödlampan med förinställda ljusfärger, eller välj en färg från dina foton så kommer Hue att belysa ditt utrymme med den färgen. Finns för Apple- och Android-enheter.

Philips Hue

3. Käftben Jambox

JBJBOXBK-3765

Bärbara Bluetooth-högtalare som har ett överraskande slag och kan också användas för högtalarsamtal.

Jawbone Jambox

4. IZON View Camera

Skärmdump 2013-12-22 klockan 8.10.39

Håll ett öga på ditt hem, barn, husdjur eller något annat med rörelse- eller ljudavkänning, som sedan varnar dig på din telefon. Fungerar bara med Apple-enheter.

IZON View

5. Olloclip-fotolins för Apple-enheter

olloclip-xl

Olloclip klämmer olika linser direkt över din iPhones kamera, till exempel fish-eye och vidvinkel. Se till att du får rätt till din tekniks iPhone, det finns modeller för 4 / 4S och 5 / 5S.

Olloclip

6. Nest Protect

nest_protect_black

Eftersom ett vanligt brandlarm helt enkelt inte räcker för din tekniker. Egentligen har Nest’s Protect flera fördelar jämfört med ett vanligt brandlarm; den fungerar med din telefon och använder en mänsklig röst för att varna dig om rök och koloxid. Det berättar också nivån på fara genom färgen den avger från ringen. Kolla in länken nedan för att se hur du kan skydda din techie från eld, med tech!

Nest Protect

7. Slår trådlösa Bluetooth-hörlurar (eller andra Bluetooth-hörlurar)

beats-studio

Beats är ett bra val, och du hittar dem i de flesta tekniska butiker. Du behöver inte nödvändigtvis Beats eftersom många andra märken gör trådlösa hörlurar; din tekniker kommer att uppskatta prylar som tar bort ledningar.

Beats hörlurar

8. Galaxy Gear

galaxy-gear-006-set1-front_six

Se till att din tekniker har antingen Galaxy Note 3, Note II, S4 eller SIII. Samsung kommer snart att utöka sin kompatibilitet till andra Galaxy-enheter, som Mega och varianter av S4, som S4 Active, Mini och Zoom. Gear är på den dyrare sidan av saker, men det är ett säkert sätt att bli favoritmedlem eller vän i minst 300 år (en dollar per år!).

Galaxy Gear

9. iGrill

Skärmdump 2013-12-22 kl. 12.18.11

Detta grillar inte din grillpris, men det hjälper dig att veta när det är perfekt genom att varna dig på din iOS- eller Android-enhet.

iGrill

10. Google Chromecast

Chromecast-1Chansen är stor att du har sett Chromecast på andra presentguider. Det beror på att du för $ 30 verkligen inte kan gå fel (om inte din tekniker redan har köpt den här för sig själv). Det är ett fantastiskt, billigt sätt att få Netflix, YouTube, HBO, HuluPlus, musik och filmer till din TV från din mobila enhet.

Chromecast

11. Parrot Zik Touch-kontrollerade hörlurar

parrot_zik_headphones Förutom att vara helt underbar och låter lysande kan du byta musik och styra volymen genom att svepa på Ziks yttre skal. Och de är trådlösa också!

Parrot Zik hörlurar

12. Handskar för pekskärm

Skärmdump 2013-12-22 kl 12.51.25

De flesta handskar fungerar inte med pekskärmar. Dessa gör det. Om du någonsin har försökt skriva en text i temperaturer under nollan, vet du vilken välsignelse dessa är. Och nej, vissa texter kan inte vänta tills du kommer in!

Pekskärmshandskar

13. Elektroniskt huvudlås

2187-1280

Visst, ett vanligt Master Lock fungerar bra. Men den elektroniska erbjuder hastighet, användarvänlighet och flera personliga koder. “Vad händer om batteriet tar slut?” frågar du skickligt. Det utbytbara batteriet räcker i 5 år och det kommer att berätta när det behöver bytas ut.

Elektroniskt huvudlås

14. System för magnetisk kabelorganisation

MOS-crop_large

Borta är de dagar då dina kablar avviker bakom ditt skrivbord till tech Narnia.

MOS

15. Pocket bärbar projektor

801143

Så coolt är det här! Projicera vilken video som helst från din enhet på en vit vägg eller skärm. Observera att Apple-enheter kräver en Apple Digital AV-adapter (säljs separat) för användning med en HDMI-kabel.
Brookstone fickprojektor

Det måste finnas NÅGOT i den listan som din tekniker kommer att gilla. Jag är en tekniker och jag vill ha allt. Vilka prylar hoppas du hitta under trädet?

Om du gillade det här kan du överväga att dela det

0 Shares