15 sätt att konvertera YouTube-videor till MP3-ljud

0 Shares

Du hittade en video på Youtube och gillade dess ljud, för de som bara vill extrahera ljudet finns det många verktyg som Youtube MP3 online, Movavi, FLVTO och mer. Så låt oss lära känna de 15 bästa alternativen online och offline.

I den här artikeln hittar du:

Youtube MP3: 15 alternativ för att konvertera YouTube-videor till MP3

1. Movavi Video Converter

movavi är ett komplett alternativ för YouTube MP3

Movavi är det första alternativet på vår lista, förutom redigeringsprogram är det ett program med konverteringsfunktioner i flera format, inklusive Youtube MP3. Den har också varianter av andra saker som videor, bilder och är en av de snabbast konverterande programmen på marknaden.

Det är också tillgängligt på senaste Windows- och Mac-datorer. För att ladda ner den klicka här och ladda ner den nu.

2. WonderFox HD Video Converter Factory Pro

Det långa namnet i sig visar att detta är en av de mest kompletta youtube mp3-omvandlarna som finns. Det låter dig ta videor huvudsakligen från Youtube och omvandla dem inte bara till MP3 utan i alla tillgängliga ljudformat. Det ger videokomprimeringsfunktioner som möjliggör en mindre filstorlek.

Du kan minska eller förbättra kvaliteten och till och med uppdatera kvaliteten på mycket gamla videor. Applikationen är tillgänglig för Windows och du kan ladda ner den redan nu genom att klicka här.

3. MacX Video Converter Pro (YouTube MP3)

Konvertera mp3-videor på mac

Hittills har vi sett mjukvara och applikationer tillgängliga endast på Windows eller på båda plattformarna. Låt oss nu se en programvara för konvertering av video till ljudformat som är tillgänglig på Mac. Den har mycket liknande funktionalitet som Windows-versioner, Apple-användare kommer att kunna omvandla sina videor utan svårighet.

Förutom konvertering erbjuder programvaran verktyg för videoredigering och låter dig till och med spela in och fånga din MAC-skärm. För att ladda ner programmet klicka här och använd dess verktyg.

4. Vilken videokonverterare som helst

En av de mest populära omvandlarna på internet är Any Video Converter, den stöder de flesta video- och ljudformat som används idag. Du kan också ange webbadresser till internetvideor för att ladda ner video eller konvertera till ljud. Programmet är kompatibelt med Windows och Mac också, för att ladda ner det klicka här.

5. Youtube MP3 Video Converter

MP3 Video Converter är ett annat alternativ än vad vi såg här, eftersom du kan använda det på Android. Applikationen tar videor från Youtube och erbjuder möjligheten att konvertera dem i hög kvalitet till vilket format du vill. För att ladda ner den klicka här.

6. Freemake Audio Converter

freemake har många funktioner

Om du vill ha ett enkelt program med ett rent gränssnitt som fyller sin roll är Freemake Audio Converter det bästa alternativet. Den gör det enkla jobbet att extrahera ljudet från videon och kommer med flera konverteringsformat, varav ett är MP3. Ladda ner den direkt genom att klicka här.

7. YouTube Music Downloader

Hittills har vi sett en hel del mjukvara, men det finns vissa människor som bara vill konvertera och inte ladda ner program. Låt oss titta på webbläsaralternativ online. En av dem är YouTube Music Downloader, det är en gratis och intuitiv webbplats som konverterar ljud till MP3 med bara Youtube-URL:n. Klicka här och känna till sidan.

8. Online Video Converter

Vi såg en sida som är enkel och ren, nu ska vi se ett alternativ som är praktiskt. Och säkert ett av de bästa alternativen i hela Top 15. Med det behöver du bara kopiera YouTube-videolänken och klistra in den på webbplatsen. Direkt efter det klickar du på Start och det är allt.

Men det är en av de bästa eftersom den gör mer än så, med den kan du välja tidsintervallet för videon du vill konvertera. Detta är mycket bra för dem som bara vill konvertera viss del av ljudet från video. Det är också användbart för videor som har många onödiga saker, helt gratis. Gå till den genom att klicka här.

9. FLVTO

flvto utmärkt för konverteringar

Ett annat mycket populärt alternativ är FLVTO, det är väldigt likt många av alternativen vi har sett här. Om du av en slump inte kunde utföra konverteringen med något av alternativen vi har sett här, kommer det utan tvekan att hjälpa dig. Användaren behöver bara informera länken till Youtube-videon och han kommer att kunna konvertera allt snabbt.

Sajtens fördel är att du, förutom MP3, kan konvertera till andra format, som MP4, MP4 HD, AVI och AVI HD, från webbläsaren. Om du vill ha tillgång till andra verktyg och format kan du ladda ner själva FLVTO-applikationen och därmed ha full tillgång. Både webbversionen av webbläsaren och appen är helt gratis. Gå till hemsidan genom att klicka här.

10. Video2mp3

Låt oss gå till en annan sida som erbjuder många funktioner och verktyg, Video2mp3. Det låter dig konvertera videor från praktiskt taget vilken webbplats som helst, från Youtube till Dailymotion, allt till MP3 gratis. Om du inte vill använda webbplatsen kan du använda dess webbläsartillägg och konvertera videorna. För att komma åt sidan klicka här.

11. ClipConverter

clip converter erbjuder flera format

För att komma tillbaka till program, är ClipConverter ett fantastiskt program som låter dig konvertera till olika ljud- och videoformat med hjälp av en Youtube-video. Den är kompatibel för Windows och Mac och fungerar offline på din dator. Ladda ner den genom att klicka här.

12. Video-till-ljud-omvandlare

När det gäller appar är Vide-To-Audio Converter en av de bästa apparna, den finns på iPhone, iPad och Android-enheter. Det är helt gratis och tillåter direkt konvertering till MP3. Det tillåter konvertering till olika format som involverar WAV, AAC och MP4A. Allt baserat på Youtube-videon, ladda ner Android genom att klicka här och iOS genom att klicka här.

13. YouTube MP3 Converter

En av de perfekta konverteringsprogramvaran, den är helt gratis och den fungerar med stöd på ett antal enheter som datorer, surfplattor och mobila enheter. Det tar inte 1 timme för dina konverteringar, oavsett videostorlek eller kvantitet. Det som garanterar dess kvalitet är dess snabbhet och enkelhet. Den tillåter konvertering till MP33 av högsta kvalitet, ladda ner den nu genom att klicka här.

14. Lyssna påYouTube

ett annat bra onlinealternativ

Ett annat helt onlinealternativ för att konvertera dina Youtube-videor är ListentoYouTube. Det tillåter MP3-konverteringar med ett enkelt och rent gränssnitt, som guidar dig genom alla nödvändiga steg. Därmed blir det en av de bästa omvandlarna som finns tillgängliga för användarna.

Proceduren är enkel som de flesta. Kopiera bara den Youtube-URL du vill konvertera och klistra in den på webbplatsen. Strax efter kommer processen att göras och du kommer att kunna ladda ner den. För att komma åt den klicka här.

15. YouTube MP3 Online Converter

En av de mest populära är YouTube MP3 Online Converter. Processen är enkel och inga hinder kommer i vägen. Den har ett rent och användarvänligt gränssnitt och inget komplett. För att konvertera din YouTube-video till MP3, kopiera bara URL-koden och klistra in den i mappen och klicka på Start-knappen. Det tillåter flera format på ett enkelt sätt. Gå till hemsidan genom att klicka här.

Youtube MP3 online, Movavi, FLVTO vilket ska jag välja?

Vi har sett en mängd olika alternativ i Youtube till MP3-videokonverteringar. Berätta nu för oss om alla alternativ vilket gillade du? Vilken ska du använda just nu? Berätta för oss nedan.

0 Shares