Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

15 bästa korssäljnings Shopify-appar

Redaktörens anmärkning: Korsförsäljning är ett bra sätt att öka din försäljning. Det är relativt enklare att sälja flera produkter till en kund istället för att göra en ny kund för varje vara. Ett högre ordervärde ger dig naturligtvis mer utrymme att erbjuda rabatter och cashbacks. Om du inte har testat korsförsäljning än, är det dags nu. Dessa Shopify-appar skulle ytterligare hjälpa dig att implementera det i din Shopify-butik. Alternativt kan butiksägare med stora budgetar gå med Shopify anpassad apputveckling tjänster. Detta kommer att ge dem bättre flexibilitet och fler funktioner att lägga till i sina korsförsäljningskampanjer.

Om du driver en nätbutiksverksamhet på Shopify vill du definitivt göra mer försäljning och intäkter, eller hur?

Ett av sätten att se till att du ökar din försäljning och vinst samtidigt som du maximerar ordervärdet för varje köp är genom merförsäljning och korsförsäljning.

De flesta teman för e-handelswebbplatser kommer med en inbyggd produktfunktion, men nackdelen med detta är att det tenderar att visa slumpmässiga produkter valda från en samling.

För att visa relaterade produkter för dina kunder i syfte att merförsälja eller korsförsälja till dem, kan du istället välja en korsförsäljningsapp för Shopify.

Men alla sådana appar är inte byggda på samma sätt eftersom de använder olika metoder för att visa relaterade produkter.

Vi kommer att titta på några av de bästa korsförsäljningsapparna för Shopify i det här inlägget, men först, låt oss se hur annorlunda det är från merförsäljning så att du inte blandas ihop i definitioner.

Vårt val

Shopify - Få specialpriserShopify - Få specialpriser

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

Skillnaden mellan merförsäljning och korsförsäljning

Varje gång du går in i en fysisk butik möts du av kampanjer i form av affischer eller digitala annonser på skärmar runt den som lockar dig att spendera mer.

Vissa erbjudanden paketerar också olika produkter tillsammans med en liten rabatt ingår för att uppmuntra dig att köpa fler.

Detta är vad som kallas korsförsäljning. Ett bra exempel är när man säljer en kaffemugg och kaffebryggare. Produkterna är relaterade till varandra och/eller följer med varandra.

Merförsäljning å andra sidan är när du säljer en produkt som är bättre (eller uppfattas vara det) än det ursprungliga alternativet.

Uppfattningen kan vara värdemässigt, till exempel att sälja en bärbar dator med 16 GB RAM istället för en med bara 8 GB, eller köpa två lådor med kakor och få en låda för free.

Merförsäljning och korsförsäljning är framträdande både i fysiska butiker och onlinebutiker. Du kan hitta produkter som säljs i olika storlekar, och butiksägaren erbjuder större belopp till rabatterade priser, allt i ett försök att uppmuntra publiken att köpa mer och förbättra vinsten för säljaren.

Enkelt uttryckt erbjuder merförsäljning nästa modell på en viss produkt, medan korsförsäljning säljer en medföljande produkt.

Till exempel, för en köpare som letar efter en kamera, kan merförsäljningen vara en bättre modellkamera med bättre minne och andra funktioner, medan korsförsäljningen skulle vara en miniskrivare för att ansluta och skriva ut alla foton.

Inom e-handel säljer onlinebutiksägare upp och korssäljer produkter precis som sina motsvarigheter i den fysiska butiken, förutom att de använder apptroller för att hjälpa dem att ge produktrekommendationer till kunder som är villiga och visar avsikten att köpa.

Metoder som används av korsförsäljningsappar för att visa relaterade artiklar på Shopify

Bland metoderna som apparna använder för att visa relaterade produkter är den manuella, regelbaserade eller algoritmiska metoden.

Manuell

Låter dig välja de artiklar du vill ska visas på en viss produkt genom att lägga till dem manuellt. Detta ger dig mer kontroll men det är tråkigt och tidskrävande för stora butiker.

Regelbaserad

Låter dig ställa in regler så att de relaterade produkterna visas med hjälp av ett delvis automatiskt system.

Reglerna låter dig visa föremål från specifika samlingar, taggar, priser, sortiment, leverantörer, färger och mer. Du kan också inkludera/utesluta vissa objekt.

Algoritmisk

Den är mer avancerad och tillämpar kontextuella, klick-, tidigare beställnings- och andra datakällor för att visa de bästa rekommendationerna per produkt.

I det här fallet kan de relaterade produkterna anpassas till användare och är dynamiska beroende på datakällorna som används för att köra algoritmerna.

Den är idealisk för användning med större butiker som får hög trafik och som har betydande mängder data att köra.

Bästa korssäljande Shopify-appar

1. Konvertera merförsäljning och korsförsäljning

Denna app från StilyoApps hjälper dig att sälja mer genom att designa tacksidor för korsförsäljning efter kassan. Sådana sidor har en öppningsfrekvens på nästan 100 procent, vilket är ett bra ställe att börja med dina korsförsäljningsinsatser.

Den ger produktrekommendationer och du kan lägga till rabattpopups som kommer med en nedräkningstimer. Dessutom kan du förbättra kundupplevelsen genom att genomföra undersökningar, samla in kunders födelsedagar och så vidare.

Appen hjälper dig också att utöka din butiks prenumeranter och listor, plus att du inte behöver någon teknisk kunskap för att använda den. Designa bara sidan med dra/släpp-gränssnittet så är du igång. Du kan också använda dess inbyggda widgets för att skapa en konverterande Tack-sida.

Att optimera din tacksida kan göra många kunder till möjliga lojala eller återkommande kunder, jämfört med att använda push- och SMS-meddelanden, e-post och sociala medier vars öppnings- och klickfrekvens inte är lika bra.

ReConvert är en kraftfull app som integreras med andra kraftfulla appar på Shopify för att ge dig det bästa av alla världar. Dessa integrationer inkluderar PayPal, AfterPay, Stripe, Shopify Payments och mer.

Appen är enkel, helt anpassningsbar och ger en omedelbar intäktsökning för din Shopify-butik. Extra som A/B-testning, POS-integration, triggade tacksidor, smarta undersökningar och integrationer med LimeSpot, Privy bland annat är funktioner som kommer snart med appen.

Du får också fullständig analys för varje widget och för din tacksida, plus att du kan spåra dess prestanda genom CTR, CVR, topppresterande korsförsäljning, besök och mer.

Appen är free tills du börjar få 50 beställningar per månad. Därefter kan du uppgradera till Pro-, MVP- eller VIP-planerna baserat på dina behov. A free testversion är också tillgänglig om du vill testköra appen och se dess resultat själv innan du bestämmer dig för den.

Utforska: Bästa Shopify betalappar

Vårt val

Shopify - Få specialpriserShopify - Få specialpriser

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

2. Smart Cart Merförsäljningspaket

Låt inte namnet lura dig; appen erbjuder både merförsäljning och korsförsäljning.

Med Smart Cart-appen kan du korssälja produkter medan dina kunder tittar på produktsidor och deras kundvagnar.

Den har en fiffig funktioner – videouppförsäljningen – som gör appen värd varenda krona. Med den här funktionen kan du placera videor på din försäljningskvittosida för att generera starka uppmaningar och uppmuntra dina kunder att besöka andra sidor på din webbplats.

När en kund har bekräftat en beställning visar det att han eller hon är varm mot ditt varumärke och är mottaglig för andra förslag eller erbjudanden du har att erbjuda.

Appen kostar $29 per månad, men det finns en free 7-dagars provperiod, varefter du kan betala premien och få unika, förstklassiga verktyg för att marknadsföra ditt varumärke bättre och skilja det från konkurrenterna.

Det ger också dagliga, veckovisa och månatliga analyser med realtidsspårning av användardata så att du alltid vet vad som fungerar. På så sätt kan du utnyttja användardata för att öka dina intäkter direkt genom att erbjuda anpassade korsförsäljningar som är relevanta för köparen.

3. Köpte också

Denna korsförsäljningsapp för Shopify är unik genom att den använder sofistikerad artificiell intelligens (AI) för att analysera kundens kundvagn och sedan visar enkla Amazon-liknande produktrekommendationer.

Dess toppmoderna affinitetsanalysverktyg analyserar kunders tidigare köp från din butiks databas via datautvinningsalgoritmer och visar dessa i en minnesgraf. Från grafen kan du se information om de rekommenderade korsförsäljningsartiklarna.

Det framstår som att det har den mest kraftfulla motorn för korsförsäljningsrekommendationer, som analyserar din butiks nya beställning, försäljningshistorik och produktuppdateringar i realtid, utan begränsningar för trafik, antal beställningar eller produkter.

Appen integreras med Loox, Ali, Stamped.io, Product, Yotpo och Judge.me recensioner.

Du kan få det för $9,99 per månad men det finns en free 30 dagars provperiod för att få en känsla för appen innan du bestämmer dig.

Läsvärd: Bästa Shopify nyhetsbrevsappar

4. Korsförsäljning rekommenderar produkter

Denna app av Korsförsäljning företaget visar personliga rekommendationer och/eller relaterade artiklar tillsammans med din butiks produkter. Det uppmuntrar kunder att köpa fler artiklar, vilket ökar ditt genomsnittliga ordervärde och intäkter.

Du kan tjäna mer pengar genom att visa relaterade produkter på kundvagnen och produktsidorna, och när kunder lägger till produkter i sina kundvagnar.

Appen är annorlunda eftersom den ger dig mer kontroll över vilka relaterade föremål som ska visas eftersom du känner dina kunder bättre.

Bland dess kraftfulla funktioner inkluderar möjligheten att visa relaterade produkter unika för varje artikel baserat på samlingar, beställningar och försäljningshistorik, som appen uppfyller med hjälp av algoritmer.

Det är också anpassningsbart och kan appliceras på alla Shopify-teman. Dessutom finns det en valfri inställning för att dölja produktrekommendationer eller relaterade artiklar om de är slut i lager, och du kan visa sådana artiklar på kundvagnssidan baserat på vad kunden la till senast.

Appen låter dig lägga till upp till 15 korsförsäljningsartiklar per sida, och du kan även förhindra att relaterade produkter visas när kunden redan har lagt dem i varukorgen.

Den integreras med FirePush och kostar $19,99 per månad, med en 10-dagars free rättegång.

Vårt val

Shopify - Få specialpriserShopify - Få specialpriser

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

5. Personifierare

Denna korsförsäljningsapp för Shopify är skapad av LimeSpot och ger personliga rekommendationer till kunder som använder AI-kapacitet.

Appen utses som den främsta rekommendationsappen på Shopify, men det är lätt att se varför.

LimeSpot är en AI-driven plattform för personalisering i realtid som ger e-handelsproffs och marknadsförare möjlighet att leverera personliga shoppingupplevelser över plattformar. Dess mål är att öka transaktionsstorlek, konverteringsfrekvens och kundengagemang.

Bland de saker du kan göra med appen är att erbjuda rekommendationer efter köp på din tacksida, verktygstips för att optimera din tid och hantera produkter – både i lager och slut i lager i produktverktyget.

Med den här Personalizer-appen får du en inbyggd visuell redigerare som du kan använda för att anpassa dina teman, webbplatspersonalisering med flera produktrekommendationer och layouter för att skapa korsförsäljningsrekommendationer. Den erbjuder också korsförsäljning för din kundvagnssida och rekommendationer efter köp.

Andra funktioner inkluderar A/B-testning så att du kan experimentera med olika innehåll, placeringar och mer, plus optimera din produktförsäljning unikt för dina kunder.

Du kan också spåra din avkastning på investeringen i realtid, spåra och jämföra prestanda för sidor och produktrekommendationer och mycket mer.

Appen integreras med Yotpo, Spently, Plobal Apps, Loox, LoyaltyLion och mer. Dess prissättning är anpassningsbar baserat på dina tillskrivna intäkter och Shopify-plan.

6. Ofta Köpt Tillsammans

Om du är en frekvent besökare på Amazons webbplats och du gillar hur de visar föremål som ofta köps tillsammans när du surfar, kommer du att gilla den här appen.

Många kunder gillar att få flera föremål samtidigt, oavsett om de köper elektronik, hemförbättringsverktyg eller skönhetsartiklar. Det gör det lättare för dem att hitta det de behöver, och de uppskattar också en sådan tillgång.

Det är därför appen designades för att du ska kunna hjälpa dina kunder genom att ha din egen sektion för ofta köpta tillsammans i din e-handelsbutik i Shopify.

Den kostar $6,99 per månad och är en högt rankad och prisvärd korssäljningsapp för Shopify.

7. Produkttillbehör

Denna korsförsäljningsapp för Shopify låter dina kunder välja de relaterade produkterna de vill lägga till i sina kundvagnar medan de är på samma sida som de för närvarande tittar på.

Följaktligen är shoppingupplevelsen snabbare för kunderna eftersom de bara gör ett fåtal klick och konverteringar är mer sannolika.

Appen erbjuder detaljerad konverteringsdata så att du kan förstå vad som fungerar och vad som inte fungerar för din butik.

En provperiod på fem dagar är tillgänglig så att du kan testa appen innan du bestämmer dig, men den är inte lika kostsam som andra appar som listas här eftersom den kostar bara 4,00 USD i månaden.

8. Rabatterade merförsäljningar

Booster Apps, tillverkaren av denna merförsäljnings- och korsförsäljningsapp för Shopify, skapade den för att göra mer än att bara visa rekommenderade eller relaterade produktartiklar.

Det går längre för att få produkterna att se ännu mer tilltalande ut för kunderna genom att erbjuda rabatterade priser. Detta gör mer än att bara uppmuntra korsförsäljning, utan gör det också mer sannolikt att korssälja dina produkter.

Appen främjar också återkommande besök av kunder i din butik tack vare de rabatterade erbjudandena de får. Det är en populär app som du kan använda för att öka försäljningen av dina produkter också och generera mer försäljning, samtidigt som du ser verkliga resultat och ökar i genomsnittligt ordervärde.

Ingen kodning eller dubblettvarianter krävs; bara ställ in och börja korsförsäljning på några minuter. Appen har även en AI-vänlig bot som beräknar merförsäljningserbjudanden baserat på orderhistorik.

Om du har några beställningar och besökare är det inte en rekommenderad app eftersom den använder din databas för att beräkna, vilket innebär att du behöver mycket data innan du kan installera den.

Dess design är mobil-, dator- och surfplattavänlig så att du kan nå ännu fler kunder. A free provperioden är tillgänglig i sju dagar, varefter om du gillar appen kan du börja med den grundläggande, professionella eller avancerade planen med priser från $19,99.

Utforska: Fantastiska sätt att använda Mailchimp-popups på Shopify Store

Vårt val

Shopify - Få specialpriserShopify - Få specialpriser

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

9. Kundvagn Konvertera Merförsäljning Korsförsäljning

Denna app från Eastside Co hjälper dig att öka ditt genomsnittliga ordervärde genom att skapa erbjudanden som ökar värdet på dina kunders kundvagnar.

Det är idealiskt om du har erbjudanden som lägsta utgifter för free leveranser, men du kan också använda den för att sälja mer värdefulla produkter förutom korsförsäljning av tillbehör baserade på redan köpta varor.

Med Cart Convert kan du använda taggar för att erbjuda produkter som är relevanta för det val dina kunder redan har gjort, för att öka chansen att de lägger till fler.

Det är enkelt att installera och du kan välja var du vill presentera dina erbjudanden. Du får också skapa så många erbjudanden du vill, särskilt om ditt produktsortiment är komplext eller omfattande, eller om du vill ha en mängd olika utgiftströskelerbjudanden att ge kunderna.

Cart Convert visar dina resultatanalyser så att du kan se hur mycket mer intäkter den genererar för dig, produktrekommendationer presenterade och dina intäkter plus omvandlingsfrekvenser från erbjudandena.

Den visar dig också en sammanfattning av de produkter som lagts till i kundvagnen från dess rekommenderade produkter, plus deras potentiella intäkter.

En erbjudandesimulatorfunktion låter dig testa erbjudanden mot kunder och variabler så att du kan se vilken typ av produkter den kommer att rekommendera. Innan du går live kan du se de ändringar du behöver göra och de aktuella erbjudandena du rekommenderar.

En 14-dagars provperiod är tillgänglig, och om du gillar appen kan du binda dig för bara $19 per månad för att njuta av alla dess funktioner.

10. Cross Sell Pro

Den här korsförsäljningsappen för Shopify är bra om du har en stram budget. Den kommer med många bra funktioner som hjälper dig att sälja mer, plus lägg till stjärnbetyg till rekommenderade föremål.

För att använda det, installera och aktivera appen på din webbplats och börja visa freesmarta och användarbeteendebaserade rekommendationer om artiklar på dina produktsidor.

Om kunderna gillar dina produkter kommer de också att rekommenderas, vilket gör det enkelt att lägga till i varukorgen. Om de vill ha mer information om produkter, kommer en 3D-animation att visas när kunderna håller muspekaren över rekommenderade produktartiklar.

Det är en mobil- och surfplattavänlig app, plus att det är det free och ger bra rekommendationer beräknade från orderhistorik med hjälp av en algoritm, vilket ökar sannolikheten för köp.

11. Cross Sell Ess

Om du vill öka ordervärdena från kunder hjälper den här appen dig att göra just det. Det ger massor av analyser som visar dina kampanjers resultat, till exempel antalet gånger som kunder klickade på rekommendationer så att du kan känna till det populära från de impopulära produkterna.

Det låter dig också skapa global korsförsäljning eller produktrekommendationer som visas oavsett om liknande varor redan finns i kundernas kundvagnar eller inte.

Du kan också skapa rekommendationer för korsförsäljning som bara visas på kundvagnssidan, eller återskapa taktik som impulsköp som de i fysiska butiker.

Kolla upp: 10 bästa Shopify Exit Intent-appar

12. Cross Sell Hero

Den här appen hjälper dig att få fördelar över konkurrerande varumärken genom att utnyttja korsförsäljning. Du kan öka dina intäkter per beställning genom att visa riktade korsförsäljningsartiklar för relevanta kunder i kassan.

Det hjälper dig också att dra nytta av denna möjlighet genom att visa anpassningsbara och riktade objekt vid rätt tidpunkt för dina kunder, och därmed öka dina intäkter.

Appen integrerar produkterbjudanden sömlöst i din kundvagn, jämfört med att använda popup-fönster som kunder tenderar att avvisa direkt. Dessutom kan du enkelt anpassa utan hjälp av en utvecklare med bara några klick med hjälp av färgväljaren, och vagnarna och korsförsäljningen kan matcha din butiks tema.

Det är en mobilvänlig app och kommer med en 7-dagars provperiod. Prissättningen börjar från $15 per månad upp till $45 beroende på vilken plan du väljer.

13. Recom.ai

Som namnet antyder använder den här appen av Exto AI för att hjälpa dig att öka försäljningen med rekommendationer för korsförsäljning.

Det tillämpar ett flexibelt regelsystem för att massskapa korsförsäljning för din produktkatalog på bara några minuter, samtidigt som du får full kontroll över produkturvalet. Det låter dig också visa ett nyligen visat flöde.

Appen kommer med en 14-dagars free rättegång och free 30 dagars pengarna tillbaka-garanti, varefter du kan betala en månatlig premie om du vill fortsätta använda den.

Vårt val

Shopify - Få specialpriserShopify - Få specialpriser

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

14. Smart sökning och snabbsökning

Denna korsförsäljningsapp för Shopify är fokuserad på att förbättra din butiks sökfältsfunktioner. Den visar rekommenderade produktartiklar för kunder i rullgardinsmenyn i sökfältet på din webbplats, samtidigt som den erbjuder anpassade sökningar på fram- och baksidan.

Dessutom ingår korsförsäljning och merförsäljning genom att visa kunder rekommenderade varor i olika områden runt din butiks webbplats.

Appen är flerspråkig med stöd för arabiska, grekiska, kinesiska, kyrilliska och japanska, vilket är bra om du har en internationell kundbas. Appen finns tillgänglig för freeeller så kan du köpa premiumplanen för endast $9 per månad.

15. Merförsäljningssystem

Den här appen är stolt över att erbjuda popup-fönster och banners som inte stör dina kunders shoppingupplevelse utan uppmuntrar korsförsäljning utan att irritera dem.

Den använder AI för att visa rekommenderade produktartiklar för dina kunder, och om du vill kan du ställa in rabatter som dina kunder kommer att se när de ser dina varor på produktsidor.

Det är lätt att använda och installera och installationen kräver ingen teknik eller kodningskunskap/erfarenhet.

Kolla upp: Appar för att öka Shopify-trafiken

Slutgiltiga tankar

Experimentera med korsförsäljningserbjudanden i din Shopify-butik och ta reda på produktrekommendationerna som fungerar med dina kunder, såväl som ditt produktutbud/sortiment.

Med dessa 15 appval för korsförsäljning kan du hantera erbjudanden effektivt och få dina kunder att göra fler inköp från dig.