Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

15 bästa australiensiska Print On Demand-företag

Ett av de bästa sätten att tjäna pengar hemifrån i Australien är att starta ett print on demand-företag. En print on demand-verksamhet gör att du kan sälja märkeskläder, muggar och andra produkter utan att ha några varor i lager.

Du behöver inte heller bry dig om hantering, bearbetning och frakt. Allt detta görs för dig av print on demand-leverantören.

Men om du är baserad i Australien kan du inte arbeta med vilken print on demand-leverantör som helst. Det är avgörande att arbeta med en leverantör som antingen tillhandahåller bra fraktalternativ till Australien eller har ett lager eller tryckeri i Australien, så att produkterna snabbt kommer till dina kunder.

Lyckligtvis finns det många print on demand-leverantörer som gör just det. I den här artikeln kommer jag att gå över de 15 bästa alternativen för australiensiska entreprenörer som vill starta ett print on demand-företag i Australien.

Bästa australiska Print On Demand-företag

1. Printful

Printful är definitivt högst upp på min lista för att starta ett print on demand-företag i Australien. Det har funnits länge och är pålitligt och pålitligt.

Printful är perfekt för australiska företagsägare, eftersom de har två partnertryckerianläggningar i Australien: en i Brisbane och en i Victoria.

Eftersom dessa partneranläggningar finns i Australien kommer produkterna att levereras till dina australiska kunder ganska snabbt. Dessa partneranläggningar kommer att skriva ut produkterna åt dig direkt i deras Brisbane och Victoria-anläggningar – du behöver inte beställa produkter från utlandet.

Utbudet av produkter som är tillgängliga på dessa två australiska partneranläggningar är ganska bra. För en fullständig lista över produktkollektioner tillgängliga i Australien, kolla in denna katalog.

Det finns många produkter tillgängliga, inklusive skjortor, affischer och muggar. Dessa produkter skickas även till andra platser utanför Australien, så att du kan utöka din kundbas över hela världen.

Ett av de bästa sätten att tjäna pengar med Printful är genom att öppna upp din egen australiska Shopify-butik. Alternativt kan du använda en plattform som Wix, Squarespace, Magento och BigCommerce.

Om du inte vill bry dig om att öppna upp din egen butik kan du sälja dina Printful-produkter på en marknadsplats som Amazon Australia.

Printful integreras med alla dessa plattformar. Detta gör det enkelt att uppfylla produkter och få dem skickade till dina kunder.

Jag kommer att nämna att om du vill ha en egen butik men inte vet hur man skapar en så kan Printful göra det åt dig. Låt dem bara veta vilka produkter du vill sälja, ge dem designen du vill ska tryckas på produkterna, inkludera produktfoton och berätta för Printful-teamet vilken typ av butiksdesign du har i åtanke.

Om du föredrar tegel- och murbruksvägen kan du beställa produkter från de australiensiska anläggningarna i bulk och sälja dem i din fysiska butik. Detta kräver dock en investering i förväg.

Det coola med Printful är att när du skalar ditt företag och tjänar mer pengar, är du berättigad till rabatter. Rabatterna börjar på fem procent om du tjänar minst 1 000 USD i försäljning i månaden.

Printful hade ett par prisplaner tidigare men alldeles nyligen gjorde de tjänsten free för alla, det också med ytterligare funktioner.

Så Printful är free. Du behöver bara betala för produkterna och frakten. Kolla in prissida för det senaste om produkt- och fraktkostnader.

Vårt val

Printful: Top Print On-Demand Dropshipping-leverantörPrintful: Top Print On-Demand Dropshipping-leverantör

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp.

2. Printify

Printify är också en av mina bästa rekommendationer om du letar efter ett australiskt print on demand-företag.

En av anledningarna till att jag rekommenderar Printify för australiensiska entreprenörer, förutom det faktum att det är ett bra företag överlag, är att det samarbetar med utskriftsleverantörer i Australien.

En av de saker jag gillar mest med Printify är att det ger dig möjligheten att välja den utskriftsleverantör du arbetar med. Medan vissa produkter bara har en utskriftsleverantör som uppfyller den produkten, har andra ett helt urval av dem.

Du kan välja den utskriftsleverantör som fungerar bäst för dig. Titta på deras recensioner, genomsnittliga produktionstider, tryckmetoder och förpackningsmetoder.

Som australisk företagsägare kan du välja utskriftsleverantörer som t.ex Utskriftsfältet, som är baserat i Brisbane. Om du arbetar med The Print Bar kan du sälja Gildan och Next Level t-shirts och sweatshirts.

Du kan sälja dina produkter på din egen Shopify-, WooCommerce-, PrestaShop-, Big Commerce- eller Wix-webbplats. Om du föredrar att inte sälja på din egen sida kan du sälja på Etsy Australia eller eBay Australia – Printify integreras med alla dessa plattformar.

Jag hittade Printifys mockup-generator – verktyget du använder för att lägga till dina mönster till produkter – lätt och enkel att använda. Jag gillar också att man kan beställa prover innan man publicerar en produkt för att säkerställa produktkvaliteten.

Printify har till och med några free t-shirtdesigner du kan använda för att börja, även om jag skulle rekommendera att du inte använder dem om du vill sticka ut och vara unik.

Printify är free att använda. Men om du registrerar dig för en premiumplan kan du lägga till fler butiker och få rabatter på produkter – kolla in Skriv ut prissida för uppdaterad prisinformation.

Printify - Skapa och sälj anpassade Print-On-Demand-produkterPrintify - Skapa och sälj anpassade Print-On-Demand-produkter

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

3. Utskriftsfältet

Jag vet att jag just nämnde att det här företaget arbetar med Printify, men de har också sin egen webbplatsbyggare. Om du av någon anledning inte vill använda Printify kan du arbeta med The Print Bar direkt – deras webbplatsbyggare har alla verktyg du behöver för att skapa en fantastisk webbplats.

Nackdelen med att använda The Print Bars webbplatsbyggare är att din webbplats kommer att finnas på en underdomän. Med andra ord kommer det att se ut så här: yourstore.theprintbar.com.

Men om du vill kan du köpa ditt eget domännamn på en tredjepartswebbplats som Namecheap och peka namnservrarna till The Print Bars DNS.

Om du redan har en e-handelssida kan du bädda in en Print Bar-butik på din webbplats med iframe (detta fungerar inte med Shopify-webbplatser).

Om du använder webbplatsbyggaren tyckte jag att den var ganska enkel att använda. Att skapa en webbplats tar inte mycket tid, och du kan börja ladda upp design snabbt.

Eftersom The Print Bar ligger i Australien behöver dina kunder inte vänta länge för att få sina produkter. Du kan ta ut vad du vill för dina produkter i detaljhandeln – produktionskostnaden dras automatiskt av från din vinst.

Med andra ord, om en t-shirt kostar $15 att göra, och du säljer den för $35, kommer The Print Bar automatiskt att ta $15, och du kommer att få de andra $20.

Standarduppmärkningen är $17,04. Du kan dock ställa in din egen anpassade uppmärkning så att den tillämpas i hela din butik.

Naturligtvis kan du även ändra priserna på enskilda produkter.

Om du vill beställa ett prov ställer du bara in din butiksuppmärkning till $0. Beställ ditt prov till försäljningspriset och höj sedan butikspåslaget igen.

Du får betalt en gång i månaden. Alla The Print Bar-användare betalas via PayPal.

4. OGO

OGO är ett australiensiskt baserat print on demand-företag. Till skillnad från många andra print on demand-företag skickar det inte bara till Australien – det är faktiskt baserat i Australien.

Så snart en beställning kommer in kommer OGO:s australiensiska tryckeri att utföra och skicka beställningen.

OGO är bra för australiensare som använder Shopify, eftersom de har en dedikerad Shopify-app i Shopify-appbutiken som gör det enkelt att skapa ett print on demand-företag.

OGO används inte alls lika mycket som Printful eller Printify. Enligt OGO-webbplatsen har de över 400 användare – det är inte så mycket.

Även om det bara finns tre recensioner på Shopify-appen när detta skrivs, är alla lysande och positiva. Jag skulle rekommendera att kontrollera OGO Shopify app-sida för att se nya recensioner.

Mockupgeneratorn är ganska enkel att använda. Du kan ladda upp design eller text, ändra färger och välja olika storlekar.

En av de fantastiska delarna med att använda OGO är att de ägnar så mycket uppmärksamhet åt hur de paketerar produkterna de skickar till dina kunder. De använder ett professionellt vikverktyg för att snyggt vika varje skjorta, använder genomskinliga polypåsar för att väska skjortorna och använder sedan vita polypåsar för att posta produkterna.

Produkter som kommer i gott skick kommer att göra ett bra första intryck och hjälpa dig att locka återkommande kunder. Paketen kommer inte heller att ha något onödigt varumärke.

Anpassat varumärke är under arbete för OGO-kunder. Just nu testar OGO följande anpassade varumärkesalternativ:

 • Anpassad förpackning: Detta kommer att vara tillgängligt för butiker som har en stor volymvändning varje månad. De kommer att kunna förse OGO med anpassat förpackningsmaterial att paketera produkter i.
 • Anpassade nacktaggar: Butiker kommer att kunna skicka in sina anpassade nacktaggar för att ersätta standardhalstaggar.
 • Anpassade bilagor: I framtiden kommer du att kunna lägga till klistermärken, visitkort, affischer och mer till paketen som skickas till dina kunder. Varje insats kommer att kosta $1.
 • Anpassade etiketter: Det här alternativet gör att du kan få en anpassad logotyp tryckt i nacktagsområdet (med nacktaggen borttagen).

Eftersom OGO integreras med Shopify kommer du att acceptera betalningar direkt från kunder först och sedan betala för bearbetningskostnaderna senare.

Du kan beställa prover genom att lägga en beställning i din egen butik och markera den som betald utan att faktiskt betala. Om du inte har en butik ännu men vill beställa ett prov kan du – skicka bara ett mail med provet du vill ha och designen du vill ha till OGO-teamet.

5. Dropshirt

Dropshirt är ett annat coolt australiensiskt baserat dropshippingföretag. Det finns två tryckerianläggningar i Australien: en i Melbourne och en i Brisbane.

När en beställning kommer in kommer den att vidarebefordras till antingen Melbourne eller Brisbane anläggningen och skickas därifrån till din kund.

Nackdelen med Dropshirt är att de främst fokuserar på t-shirts. Men de har ett bra urval av t-shirts, och de har också några andra produkter, som handdukar, väskor och kepsar.

Dessutom integrerar Dropshirt med stora e-handelsbyggarplattformar som Shopify, WooCommerce, Big Cartel och Wix.

En sak jag gillade med Dropshirt är att de skickar prover till dig till grossistpris om du har en fungerande butik. Butiken behöver inte dra in försäljning, men de vill se att du menar allvar med att starta och har ansträngt dig för att skapa din butik.

6. Contrado

Contrado är ett print on demand-företag som australiensiska entreprenörer kan använda. Även om den inte är baserad i Australien, skickar de till Australien, och du kan se den australiska versionen av webbplatsen genom att gå till https://au.contrado.com/.

Contrado har ett bra urval av produkter, inklusive herrkläder, damkläder och barnkläder. De låter dig också sälja skor och tillbehör som ansiktsmasker, handskar, halsdukar, solglasögon och mer.

Det finns över 100 tyger du kan trycka på med Contrados print on demand-alternativ, och det finns över 450 produkter totalt.

Förutom att erbjuda print on demand-tjänster erbjuder Contrado standard dropshipping-tjänster och grossisttjänster (du kan köpa produkter i bulk för att sälja dem vidare). Jag kommer dock att fokusera på print on demand-aspekten i den här artikeln.

Jag var glad att se att Contrado erbjuder white label-tjänster. Det betyder att du kan sälja print-on-demand-produkter som har noll Contrado-varumärke var som helst – dina kunder kommer inte ha något sätt att veta att du inte skapade produkten själv.

White label ska inte förväxlas med private label. White label betyder att det inte finns någon som helst märkning eller varumärke, till skillnad från privat märkning, där företaget faktiskt trycker din egen logotyp på produkten.

Contrado integreras med Shopify.

7. Tee Junction

Tee Junction är ett australiensiskt baserat företag, till skillnad från Contrado. Det är baserat i Melbourne, Australien – alla beställningar skrivs ut och skickas från Australien.

Tee Junction ger dig två alternativ: Du kan skapa din egen Shopify-butik och sälja Tee Junction-produkter där, eller så kan du använda Tee Junctions webbplatsbyggare för att bygga en webbplats – med ditt eget domännamn – och sälja produkter till kunder på det sättet.

Trots sitt namn låter Tee Junction dig sälja mer än bara t-shirts. Du kan sälja tillbehör som kuddar, väskor och handdukar.

Tee Junction använder digitaltryck för print on demand. De har också ett screentryckalternativ, men du måste lägga en beställning på minst 10 för att kvalificera dig.

Tee Junctions designverktyg är inte lika lätt att använda som Printful och Printify, men det är fortfarande relativt enkelt. Du kan ändra färg, lägga till text och ladda upp design.

8. Röd bubbla

Även om Red Bubble har kontor i USA och Tyskland, grundades det i Melbourne, Australien, där dess huvudkontor finns. Som ett australiensiskt baserat företag är det ett bra alternativ för din print on demand-verksamhet.

Om du kollar in australiensisk butikkommer du att se många produkter anpassade för australiensiska kunder, inklusive produkter med den australiensiska flaggan.

Red Bubble låter dig sälja över 70 produkter. Till skillnad från många av de andra alternativen jag nämnde i den här artikeln kommer du inte att sälja i din egen butik utan på Red Bubble-marknaden.

Genom att sälja på Red Bubble-marknaden kan du utnyttja en färdig publik av köpare som är intresserade av att köpa anpassad konst.

Även om Red Bubble är baserat i Australien, är det inte inriktat enbart på australiensiska entreprenörer som många av de andra plattformarna jag nämner i den här artikeln.

Kolla in dessa intressanta Redbubble-jämförelser med Printful och Printify.

9. Imprint Merch

Imprint Merch är en australiensisk-baserad print on demand och dropshipping-tjänst för australiska Shopify-företag. Deras leveransanläggning ligger i Sydney, och enligt deras hemsida är den genomsnittliga leveranstiden bara fyra dagar – det är till och med snabbare än de flesta av de australiensiska print-on-demand-företagen på den här listan!

För att ställa in Imprint Merch med din Shopify-butik måste du installera Shopify-appen. För att göra detta, följ instruktionerna på Imprint Merch-webbplatsen.

När du har lagt till appen och inkluderat dina faktureringsuppgifter kan du välja produkter och ladda upp design. Sedan, när en kund i din Shopify-butik gör ett köp, kommer Imprint Merch automatiskt att uppfylla och skicka beställningen från deras anläggning i Sydney.

Med Imprint Merch kan du ställa in dina egna priser – de kommer att berätta för dig baskostnaden för varan, så att du kan bestämma hur mycket påslag som ska läggas till. De ger dig till och med free design du kan använda.

Om du vill kan du ansöka om att få din butik listad på Imprint Merch-webbplatsen, vilket hjälper dig att få mer exponering.

10. Jondo

Jondo är ett print on demand-företag som har en 18 000 kvadratmeter stor anläggning i Melbourne, Australien. De utför och skickar beställningar bundna till Australien och Nya Zeeland från denna anläggning, vilket möjliggör snabba leveranstider.

Några av de vanligaste produkterna som uppfylls på Melbourne-anläggningen inkluderar muggar, canvastryck och pappersutskrifter. Du kan läsa mer om det australiensiska ledningsteamet och komma i kontakt med dem på den här sidan.

Förutom en onlineportal som heter Jondo Go som låter dig fullfölja beställningar snabbt och enkelt, integrerar Jondo med både Shopify och WooCommerce-butiker för enkel fullgörande.

11. Gelato

Gelato är ett print on demand-företag som inte är baserat i Australien. Däremot har den två lokala uppfyllnadscenter i Australien, vilket gör att du kan få produkter levererade till dina australiska kunder på så lite som 72 timmar – de flesta beställningar levereras inom den tidsramen, enligt Gelato.

Jag tycker att Gelato är intressant på grund av utbudet av produkter de låter dig sälja – det skiljer sig ganska mycket från de flesta print on demand-företag, som begränsar dig till t-shirts och accessoarer.

Gelato har en katalog som innehåller tusentals produkter, inklusive:

 • Kläder som t-shirts, hoodies och sweatshirts
 • Väggkonst, som affischer, dukar och tryck
 • Muggar
 • Kort i olika stilar
 • Inbundna och mjuka fotoböcker och sagoböcker
 • Broschyrer
 • Kuvert
 • Flygblad
 • Visitkort
 • Anteckningsböcker
 • Brevpapper
 • Kalendrar

Gelato integreras med Shopify och Etsy. De erbjuder också API-integration.

12. Digitaltryck Australien

Det här företaget är lite annorlunda – det är inriktat på författare som vill trycka böcker på begäran. Istället för att betala tusentals dollar för en affär med en konventionell förlagsanläggning kan du skriva ut böcker i beställningar av bara en åt gången och skicka dem till dina kunder.

Digital Print Australia har funnits sedan 1973. Förutom att skriva ut böcker kan du skriva ut mappar, kalendrar, begravningsböcker, bokmärken och visitkort.

13. Bläckstil Australien

Ink Style Australia har tillhandahållit print on demand-tjänster till australiensiska entreprenörer sedan 2006. Det är 15 år!

För att skapa en butik med Ink Style Australia, gå till den här länken – du kan välja att ha din butik på en underdomän av Tee Junction, Deco Apparel och olika andra webbplatser.

14. Spelarpresenter Australien

Gamer Gifts Australia är ett bra företag att arbeta med om du planerar att sälja spelrelaterade produkter som:

 • Anime skrivbordsunderlägg
 • Fortnite musmattor
 • Joker mun ansiktsmasker

Du kan lära dig mer om deras tjänster på deras print on demand-sida. Produkterna skickas vanligtvis inom tre dagar, och de använder högkvalitativa material och tryckmetoder för att säkerställa en bra slutprodukt.

15. Indie Mosh Australien

Indie Mosh Australia är en självpublicerande boktjänst, baserad i Australien, som erbjuder australiensiska författare ett print on demand-alternativ. De har arbetat med över 250 författare hittills och kan även göra din bok tillgänglig för tusentals återförsäljare och bokhandlar.

Du kan lära dig mer om vilka typer av publiceringsalternativ de erbjuder, inklusive print on demand, och träffa deras team på deras Om oss sida.

Avsluta det: Vilket är det bästa australiska Print On Demand-företaget?

Jag skulle inte tveka att rekommendera Printful till australiensiska entreprenörer som startar ett lokalt print on demand-företag. Det faktum att de har utskriftspartneranläggningar i två delar av Australien säkerställer att dina produkter kommer att levereras i tid.

Dessutom finns det inget sätt att slå urvalet av produkter och kvaliteten på tjänsterna som Printful erbjuder.