15 bästa Android-spel att spela med vänner

0 Shares

Dessa är de bästa Android-spelen att spela med vänner och familj. Roliga flerspelarspel för din Galaxy S10, surfplattor med mera som får din tävlingsanda att gå, underhålla dig och hjälpa dig att hålla kontakten med alla vänner 2020.

De flesta av spelen på vår lista är inte en specifik genre, som skjutspel eller racingspel, utan istället spel som alla kan njuta av tillsammans. Det här är multiplayer-spel eller lägen som finns i de flesta av de bästa titlarna i Play Store.

Testa TIDAL gratis i 30 dagar

Oavsett om du letar efter Battle Royale-spel, trivia och hjärnproblem eller något däremellan har vi täckt dig. Android Multiplayer-spel kan avnjutas på en telefon du delar, flera enheter eller onlinespel som Clash Royale. Vi har lite av något för alla nedan.

Det finns bokstavligen tusentals Android-spel tillgängliga i Play Store, men de flesta av dem är enspelarspel. Så småningom vill du tävla om att bli bäst, toppa dina vänner eller tjäna skryta. Om så är fallet vill du spela dessa roliga Android-spel för flera spelare med dina kompisar. De flesta av dem har också topplistor, så du kan faktiskt skryta med din kompis när du slår honom eller henne.

Smarttelefoner är sociala enheter, så du kan lika gärna spela spel med alla de människor du ständigt smsar, twittrar eller skickar Snapchat-meddelanden till.

Läs: Få den bästa spelstolen du kan köpa

Vårt bildspel nedan är i ingen särskild ordning. Vi hittade roliga spel i flera olika genrer i ett försök att erbjuda åtminstone något för alla eller någon grupp. Dessa är de bästa Android-spel för flera spelare som totalt sett erbjuder en fantastisk upplevelse.

Sammandrabbning av klaner

Sammandrabbning av klaner

Det första spelet på vår lista är ett gammalt, men det är fortfarande ett av de mest populära, framgångsrika och roliga Android-spelen att spela med dina vänner.

Clash of Clans är över sex år gammal, och jag har spelat den sedan den dag den släpptes på Android. I min “klan” har jag vänner i flera olika stater, en kompis som bor i London, familjemedlemmar från hela staden och främlingar som nu vet mer om mitt liv än de flesta. Det är ett bra sätt att hålla kontakten med vänner och ha kul samtidigt.

Vid denna tidpunkt borde nästan alla känna till Clash of Clans. Det är ett top-down multiplayer-strategispel där du bygger din egen stad (by) försvara mot angripare nästan som ett tornförsvarsspel, men sedan kan ta samma trupper från din by för att förstöra andra spelarbyar.

Under åren har Supercell lagt till klanspel och klankrig också, så kan du verkligen tävla mot alla. Ladda ner Clash of Clans, anslut till Facebook så hittar du sannolikt FLERA vänner och familjemedlemmar som spelar det också. Gå sedan med i deras klan.

Ladda ner Clash of Clans

0 Shares