Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

13 tips, tricks och strategier för Boom Beach

Boom Beach är ett roligt RTS -stilspel för iPhone och iPad som är från samma företag som gör det populära Clash of Clans -spelet. Detta är inte samma typ av strategispel som kommando och erövring, men det är en rolig fix för mobila spelare som vill styra en armé i öbaserad krigföring.

Boom Beach äger rum i en ö-miljö med spelvaluta som ädelstenar, guld och diamanter som spelar en central roll för att bygga upp ditt försvar, montera ett offensiv och uppgradera möjligheter. Detta är inget nytt för strategispel, men Boom Beach lutar kraftigt för att få spelaren att spendera riktiga pengar på inköp i appen för att få fler ädelstenar, som kan köpa extra resurser och påskynda spelet. Det är fortfarande roligt att spela Boom Beach, men alla som spelar kommer att frestas att spendera pengar för att slippa vänta mellan drag.

Om du vill gå snabbare och låsa upp nya byggnader, vapen och trupper utan att spendera riktiga pengar måste du använda dessa tips och tricks för Boom Beach för att ha roligare och snabbare framsteg.

Det finns inga Boom Beach -fusk tillgängliga just nu, och att ställa klockan framåt kommer att utlösa ett meddelande om att en byggnad är klar, men när den återvänder till spelet kommer den fortfarande att pågå. Ingen kombination av att ändra tiden och öppna eller stänga spelet fungerar som ett Boom Beach -fusk för att bygga snabbare.

Boom Beach är gratis för iPhone och iPad och kommer Boom Beach Android -utgåva snart.

Eftersom Boom Beach -fusk inte är aktuella måste du arbeta med din Boom Beach -strategi med dessa tips för att få mer kul och framsteg.

Attack medan du bygger

Det kan ta upp till två timmar att uppgradera eller lägga till en byggnad när du utvecklas, så det är viktigt att fortsätta utforska och attackera medan du bygger. Du kan skapa nya trupper medan du bygger och uppgraderar i Boom Beach, men inte nya fartyg så kom ihåg det.

Multitask medan du spelar Boom Beach.

Multitask medan du spelar Boom Beach.

Förutom multitasking, se till att den sista åtgärden du vidtar innan du lägger ner spelet är att starta en build eller en uppgradering som kommer att ta ett tag. Om du använder avisering får du varningar när du kan hoppa in och starta en annan byggnad eller uppgradera.

Förvandla träd till timmer

I de tidiga stadierna av Boom Beach finns det gott om guld men trä är en het vara. Om du försöker bygga något som du inte har tillräckligt med trä för att spelet kommer att erbjuda dig att sälja förnödenheter med diamanter, men kom ihåg att diamanter är något du måste köpa med riktiga pengar på vägen.

Knacka på ett träd och slå spaden för att förvandla 600 guld till 300 timmer. Detta är en ganska rättvis avvägning i de tidiga delarna av spelet, särskilt om du bygger fler bostäder och fria byar för att hålla guldet flytande.

Uppgradera så snart som möjligt

Om du uppgraderar ditt huvudkontor, ekonomi, prickskyttstorn och landningsfartyg får du tillgång till nya besättningsmedlemmar, bättre stridskapacitet och snabbare avkastning på trä- och guldproduktion.

Boom Beach -uppgraderingar är det snabbaste sättet att lyckas.

Boom Beach -uppgraderingar är det snabbaste sättet att lyckas.

Att uppgradera huvudkontoret är ett bra ställe att börja eftersom det kommer att låsa upp alla byggnader. Om du börjar göra detta tidigt kan du komma upp till nivå 5, där saker börjar öppna sig mer.

Använd Boom Beach Diamonds klokt

Diamanter är spelens valuta som inte återskapas. Vi kommer att förklara hur man får några fler diamanter, men förvänta oss att de kommer att ha låg tillgång för att övertyga spelare att spendera pengar på ett gratis Boom Beach -spel.

Det kanske inte är vettigt att använda 7 diamanter för att göra en byggnad komplett direkt, men om du behöver komma igång med något annat kan du ofta byta in 1-2 diamanter senare i byggprocessen för en omedelbar tillfredsställelse. Det är ett mycket bättre utgiftsbeslut.

Utforska och bygg en radar

Så fort du kan bygga en radar. Detta gör att du kan se mer av kartan och öppna den för utforskning. När du kan utforska kan du attackera och låsa upp guld, trä och medaljer. Det kostar guld att låsa upp delar av kartan, men det finns alltid mer guld på dessa platser.

Använd Boom Beach -radarn för att öppna mer av världen.

Använd Boom Beach -radarn för att öppna mer av världen.

Leta efter ett tillfälle att uppgradera radarn för att utöka din utforskning. Var smart och hitta ett sätt att göra detta efter att du har låst upp ungefär hälften av kartan med radar på nivå ett så att du inte fastnar och väntar senare. Klicka på en byggnad för att se uppgraderingsalternativen och priset.

Scout före en attack

Det är frestande att rusa in i en attack, men om du inte vet hur det ser ut kan du förlora trupper och slösa tid och resurser. Använd gratis scoutalternativ för att se om du kan ta en ö innan du slösar bort guld med en attack som misslyckas eller som du måste dra dig tillbaka från.

Att bygga nya gevär är enkelt, snabbt och billigt, men de tunga skyttarna tar mer tid, använd dem klokt. Så småningom kommer du att kunna styra skyttarna med bloss.

Attackera basen och undvik vapen

När du kan styra dina trupper attackerar du smart för att rädda liv och resurser. Det finns många gånger när du kan styra trupperna att ta på sig en enda pistol, gå runt fienden och ut ur sortimentet av andra vapen och ta ut högkvarteret för att vinna striden.

Undvik vapen för att attackera med färre offer.

Undvik vapen för att attackera med färre offer.

Genom att göra detta tjänar du också mer trä och förnödenheter från strukturer som står kvar.

Få gratis Boom Beach Diamonds

Det finns två sätt att få gratis Boom Beach -diamanter. De tar båda lite tid och resurser i spelet, men de är bättre än att betala för dem med riktiga pengar.

Så här får du gratis Boom Beach -diamanter.

Så här får du gratis Boom Beach -diamanter.

Klicka på ikonen med tre stjärnor i det övre vänstra hörnet för att se prestationer. Om du låser upp dessa får du gratis Boom Beach -diamanter.

Nästa sätt är att utforska kartan. Så småningom kommer du att stöta på en kista med gratis Boom Beach -diamanter som hjälper dig att komma snabbare till de roliga delarna.

Bygg ett bra försvar

När du börjar spela Boom Beach behöver du inte oroa dig för attacker, men så småningom kommer andra datakaraktärer och spelare att attackera dig.

Ett bra försvar är nyckeln i Boom Beach.

Ett bra försvar är nyckeln i Boom Beach.

Börja med ett försvar som täcker omkretsen, men snart måste du täcka mitten av din bas så att den inte lämnas öppen för angripare som rusar förbi ett prickskyttstorn.

Titta på de öar du besegrar och lär av deras svagheter. Flera lager av försvar med olika typer av vapen kommer att tjäna spelare bäst.

Du kan flytta byggnader senare

Till skillnad från traditionella strategispel är det möjligt att flytta byggnader senare. Detta innebär att när basen växer kan du omorganisera för att hålla huvudkontoret och andra resurser skyddade utan att spendera guld och trä på att fördubblas.

Knacka på en byggnad och dra sedan för att flytta den på kartan.

Uppgradera angripare

Om möjligt uppgradera kanonbåtar och landningsbåtar. Genom att göra detta kan de bära fler trupper eller skjuta snabbare eller oftare. Detta gör det lättare att attackera hårdare öar och du kommer att förlora färre trupper.

Uppgradera ditt brott för en bättre kamp.

Uppgradera ditt brott för en bättre kamp.

Att uppgradera kanonbåten tar bort från att bygga en ny struktur, men det är värt det. Detsamma gäller landningsbåtarna.

Attack Ammo regenererar så använd den

När du attackerar en ö som blåser upp kommer några byggnader att ge dig mer ammunition för kanonbåten. Du kan använda detta som en fackla för att styra trupper eller som artilleri för att förstöra saker.

Om du får det, använd det. Den nya ammunitionen går inte vidare till nästa attack. Se bara till att du använder det klokt eller så tar du slut för snabbt.

Öka ditt valv

Först verkar ett valv som en onödig kostnad, men när din bas blir attackerad kommer du ångra att du inte byggde ett valv. När du har byggt valvet fortsätter du med det för att uppgradera valvet för mer skydd.

Ju bättre valvet, desto mer guld, virke och förnödenheter kommer du att ha tillgängligt efter att du förlorat en attack mot din bas. Och du behöver den för att bygga om och förbereda dig för andra överfall.

18 bästa appar för att slösa tid (2020)

Baseball pojke

Baseball Boy är ett bra tidsöverträdande spel eftersom det bara tar några sekunder att spela en sväng, så du kan använda det en sv när du bara har en eller två minuter att vänta i kö.

Detta är ett tidsspel. Du trycker för att svänga fladdermusen när den är uppradad i mitten av bågen för att få en perfekt träff. Varje träff ger dig poäng som du kan spendera mot styrka, hastighet, bounciness och offline -intäkter.

Jag älskar att jag kan fortsätta komma tillbaka till det här spelet när jag har några minuter att döda och efter några varv kan jag öka min statistik och gå lite längre nästa gång. Det finns lite strategi i det, men för det mesta är det ett fantastiskt litet distraherande spel.

Gratis på iPhone och Android