Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

11 bästa karaokesångappar för att avstressa ditt sinne

Ämne: 11 bästa karaokesångappar för att avstressa ditt sinne

I dagens tider har stressnivåerna ökat oroväckande och människor försöker ofta hitta sätt att hantera psykisk stress för att förbli friska och produktiva. Även om yoga, meditation, semestrar och retreater är bra, letar vi ibland efter ett enklare och roligare sätt att stressa ner oss själva. Musik är en av de bästa källorna till avkoppling och njutning. Detta är anledningen till att många människor letar efter sång- och karaokeappar som är ett roligt sätt att koppla av och visa upp sin talang. Marknaden är full av sådana appar men bara en handfull av dessa fungerar enligt kraven. Här har vi listat 11 Sing-along-appar som kan hjälpa dig att stressa ner på ett njutbart sätt.

1. WeSing

WeSing App från Tencent Music finns tillgänglig på Google Play Store och Apple Store. Den här appen har många funktioner som övningssessioner, vängrupper, alternativ för att dela, etc. Du kan interagera med främlingar på den här plattformen och allt är free. Du måste spela in dig själv med videor med den här appen och inte individuellt ljud. Det är ett bra alternativ som app för sångare och karaoke.

Länk

2. Smule

Smule är en populär sångapp som finns på Google Play Store och Apple Store. Det är en topprankad app med över 100 miljoner nedladdningar. Appen låter dig framföra duetter med internationella sångare som Jason Derulo, Luis Fonsi, Charlie Puth, och så vidare. Man kan skapa sin fanbas genom denna app. Och vem vet, någon stor kanske lägger märke till dig om du har riktig talang. Deltagarna kan också vinna virtuella eller riktiga priser med denna app. Smule är ett bra alternativ för sångare och karaoke.

Det hjälper till att skapa solo-, duett- och gruppsångsframträdanden och ljudeffekter för att få dig att känna dig som en stjärna.

Länk

3. Voloco

Voloco är en app som kan förhöja din talang och skapa intryck. Det är en användares favoritapp genom tiderna eftersom den har funktioner som auto-tune röst, tillgänglighet av topplåtar, olika beats i biblioteket och enkel export och delning. Man kan njuta av indisk klassisk musik med sin Sitar Hero-funktion, göra tonhöjdskorrigering plus septim-ackord, njuta av olika sångeffekter och mycket mer. Du kan enkelt spela in dig själv i både ljud och video enkelt genom dess användarvänliga gränssnitt. Oavsett om du är nybörjare eller proffs kan du ha det bra med den här appen.

Länk

4. Musixmatch

Musixmatch är favoritvalet för miljontals människor, främst på grund av dess omfattande samling av låtar och texter som låter dig jamma med för free. Denna app kan användas för träning och underhållning. Du kan spela in dig själv och sedan dela den med dina vänner. Att navigera i appen är enkelt med ett mycket användarvänligt gränssnitt. Du kan se övergångar om du lyssnar på eller spelar in musik på något annat språk än engelska. Detta betyder att du inte bara kan jamma på vilket språk som helst utan också lära känna textens faktiska innebörd och att även för free.

Länk

5. StarMaker

StarMaker är en av de mest populära sjung-med-apparna för tillfället. Det är en plattform för att få lite uppmärksamhet från människor genom dina sångfärdigheter. Du kan interagera med främlingar på den här plattformen eller spela in dig själv och dela den med allmänheten eller vem du vill. Det är användbart för underhållning och karaoke. En person kan spela in sig själv på olika språk med videor också och även göra redigeringar med tonhöjd, tempo och så vidare. Det finns många aktiva användare på denna plattform, och en video med bra sång har chansen att nå berömmelse.

Länk

6. Backtrackit

Backtrackit är en perfekt app för att spela in dina instrument som inspelning av trummor, bas, klaviatur och kanske några andra instrument tillsammans med sång. Appen gör det möjligt att ändra tangenten, sakta ner tempot, loopa delar av dina låtar för att jamma till olika andra genrer och låtar. Du kan skapa din musik eller sjunga med de populära med backtrackit-appen. Den är tillgänglig på Google Play Store såväl som Apple Store.

Länk

7. Sjung harmonier

Sing Harmony är en utmärkt app för att tona ens röstfärdigheter och slå högre toner. Det fungerar på ett 4-delat harmoniseringsverktyg som gör övningarna användbara och roliga. Liksom de andra apparna på listan finns Sing Harmonies även tillgängligt på både Google Play Store och Apple Store. Du kan också spela in och dela den med vem du vill. Detta är ett bra alternativ som app för sångare och karaoke. Den här appen är dock inte det free att använda. Dessutom är antalet låtar och texter något begränsat jämfört med andra appar.

Länk

8. Karaoke

Karaoke är en app som tjänar alla funktioner en karaoke gör. Du kan njuta av olika genrer av låtar och sjunga med. Nästan varje låt med dess texter är tillgängliga att njuta av på den här plattformen free. Funktionen att spela in och dela är tillgänglig och du kan bara spela in din röst i ljud med den här appen. Eftersom den använder ett enkelt och okomplicerat gränssnitt är den här appen älskad av många.

Länk

9. Sjung Play

Sing Play är en mycket lättnavigerad app som låter dig sjunga, spela in och dela ditt ljud med dina vänner och familj eller lägga upp det på sociala medier. Du kan göra redigeringar med ljudeffekter, tempo, tonhöjd och så vidare och allt detta är till för free. Du kan ställa in automatiskt för att förbättra din röstkvalitet eftersom appen kommer att göra den mer melodiös för underhållning. Appen finns tillgänglig på Google Play Store och Apple Store.

Länk

10. Baby Karaoke

En karaoke-app speciellt gjord för barn. Huvudfunktionen som skiljer denna app från andra är samlingen av tillgängliga låtar, mestadels låtar för barn. Det är ett enklare sätt att få dina barn att lära sig de berömda Bollywood-siffrorna och barnvisorna. Om du vill träna ditt barn att sjunga från de tidiga stadierna, är Baby Karaoke den bästa plattformen för det. För arkiv låter den dig bara spela in barnets röst minus musiken.

Länk

11. Riyaz

Riyaz är en app som gör anspråk på att göra din barndomsdröm om att sjunga till verklighet. Riyaz låter dig lära dig och öva på att sjunga med precision, ger omedelbar feedback som guidar dig att övervinna dina misstag, och det är ingen pinsamhet alls. Den har 1000-tals övningslektioner och sånger i karnatiska, hindustanska klassiska, devotionella, Bollywood- och västerländska klassiska stilar. Lägg bara 10-15 minuter om dagen på den här appen och du kommer att börja bli en bättre sångare.

Länk