10convert: hur man laddar ner YouTube-videor snabbt och enkelt

10convert är ett bra verktyg för att ladda ner videor på Youtube och i den här snabbguiden lär vi dig steg för steg hur du använder det.

Idag har Youtube blivit det främsta centret för videor och underhållning som även involverar musik. Ibland vill du lyssna utanför webbplatsen, och då kan 10convert hjälpa dig. I den här artikeln kommer vi att se hur du laddar ner Youtube-videor från den här webbplatsen så att du kan lyssna i dina frånkopplade ögonblick.

Vad är 10convert?

10convert är en webbplats eller ett verktyg som låter dig ladda ner dina videor snabbt och enkelt. Du kan använda det här verktyget var och hur du vill. Men varnas innan du använder den, att använda Youtube-videor för olagliga ändamål kan få dig i trubbel.

10konvertera webbplats för att ladda ner din video

Ladda bara ned filmer från Youtube och dela om du har rätt att göra det. Vi uppmuntrar inte användning för olämpliga ändamål, men om du har rätt rättigheter är det bra. Låt oss se hur du använder det här verktyget nedan.

Hur laddar man ner YouTube-videor med 10convert?

Processen att ladda ner dina videor är mycket enkel, följ stegen nedan:

  1. För att gå till webbplatsen är det nödvändigt att ändra webbadressen. Du kan göra detta på två sätt, det första innebär att sätta in 100 före youtube som bilden nedan.ett annat alternativ är att lägga till 100 före url
  2. Det andra sättet är att infoga 10- före ordet youtube som i bilden nedan.infoga före url för att ladda ner din video
  3. Efter det kommer du att omdirigeras till webbplatsen, scrolla ner och välj det format du vill ha. När du väljer klicka på knappen Ladda ner och processen är på väg att börja.

Utöver detta sätt att ladda ner kan du också utföra processen genom att följa stegen nedan.

  1. Kopiera länken till videon du vill ladda ner.
  2. Gå till www.10convert.com.
  3. Infoga länken i adressfältet och tryck på enter.
  4. Scrolla ner och välj format, klicka på Ladda ner.
  5. Efter det kommer processen att starta.

Slutsats

Vi hoppas att du med den här guiden har lärt dig hur du använder detta fantastiska verktyg. Ladda nu ner dina videor och använd dem på rätt sätt. Lyckades du följa alla steg? Hade du några svårigheter? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Avatar av Nalbert Gomes

Jag gillar det mycket när det kommer till teknik, jag följer noga, uppdaterar mig själv, ägnar mig åt Tekimobile för att utveckla korrekta nyheter, vid rätt tidpunkt.

Relaterade Artiklar

Back to top button