Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

10 saker där iPhone är bättre än Android

Vi har sammanställt de 10 sakerna där iPhone är bättre än Android, som kommer att visa dig varför du bör migrera till Apple-enheter!

När det kommer till mobiltelefoner numera har vi bara två alternativ, Android eller iPhone. Men att välja mellan de två plattformarna kan vara svårt och det är därför vi bestämde oss för att visa dig de 10 sakerna där iPhone är bättre än Android, så att du kommer att känna dig mycket säkrare när du migrerar till iOS.

10 saker där iPhone är bättre än Android

1. Tillgängliga genvägar

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Om det är en sak som kan rädda våra liv, i bokstavlig mening, så är det iPhone-genvägar. Ja, Apple-enheten har konfigurerbara genvägar i sitt system som kan rädda ditt liv från farliga situationer eller ringa hjälp när du är svag.

Rätt, men Android har också detta i sitt system, och det är sant. Men på iPhone har du mer än ett alternativ för att konfigurera mobiltelefonens “Emergency SOS”-läge, förutom att ha en exklusiv genväg för att prata med Siri för att hantera, eller utföra andra uppgifter medan du gör en annan uppgift.

För att inte tala om att Siri är mycket mer lyhörd än andra digitala assistenter på marknaden. Det är sant, jag har redan gjort testet.

2. iOS-uppdateringar

En annan anledning till att iPhone är bättre än Android är antalet uppdateringar som märkets mobiltelefon får. Om du har en iPhone-enhet som har stöd för “lilla äpple”, är det säkert att din enhet kommer att vara bland de enheter som kommer att få en iOS-operativsystemuppdatering.

När vi tar in Android i samma scenario inser vi att hastigheten från en enhet till en annan är längre än en systemuppdatering. Vad som händer är att de mest “topp” versionerna av modeller som använder Android är privilegierade när det kommer till att ta emot en uppdatering, vilket är helt annorlunda på Apple-enheter.

3. Support

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING – OTZ

En av de saker som alltid oroar oss när vi köper någon elektronisk produkt är, hur länge kommer den här enheten att fungera? Jo, iPhone är bättre än Android på grund av dess stöd för märkets enheter, även om du inte längre är under garanti.

Gå bara till Officiell Apple-support och använd din enhets serienummer för att få teknisk support från Apple.

4. iPhone-plats

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Har du tappat bort din iPhone och har ingen aning om var du lämnade den? Tja, om du är hemma säg bara “Hej Siri. Var är du?” och hon kommer omedelbart att svara “Jag är här”, enkelt är det.

Men vad händer om du tappade bort din mobiltelefon någon annanstans? Det finns en lösning för detta också, iPhones lokaliseringssystem registrerar den senaste platsen där enheten var åtkomst och, om den fortfarande är ansluten, kan du hitta den med Apple-support som lokaliserar enheten i realtid.

5. Sekretess

IPhone är bättre än Android även när det gäller enhetens integritet. Nyligen fick vi flera nyheter om företag som stal information från sina användare, där de tog denna information och sålde den till den som betalade mest.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Apple har alltid gjort det klart för sina kunder att företaget skyddar din data och inte tillåter att någon information om dig läcker ut, inte ens så att andra plattformar kan erbjuda dig personliga produkter utifrån din personliga smak.

6. Säkerhetskopiera och återställa

När du köpte en iPhone från en annan användare var det första den tidigare ägaren gjorde att återställa enheten. När den här ägaren köper en ny Apple-enhet tar det några minuter att återställa alla applikationer och inställningar de gjort på den gamla enheten, helt enkelt genom att logga in på sitt iCloud-konto.

7. Kommunikation med andra Apple-system

En annan anledning till att iPhone är bättre än Android är dess kommunikation mellan Apple-produkter, anslut bara så får du full tillgång till alla enheter och resurser du behöver på din Apple-elektronik.

8. Upplåsning av mobiltelefon – Face ID

Andra företag kan till och med försöka kopiera, men om det finns ett effektivt säkerhetssystem för visuell identifiering är iPhone bättre än Android. Den analyserar ditt ansikte med TrueDepth, där enheten kartlägger ditt ansikte, vilket gör det lättare att låsa upp enheten.

9. Slät, lätt och lös

Är du rädd för att köpa en iPhone med dussintals värdelösa applikationer som inte kan tas bort från systemet? Med iPhone händer detta inte, du betalar mer för att ha fullständig frihet från “sponsorer” som installerar applikationer på systemet och inte kan tas bort. Och det, mina vänner, är därför iPhone är bättre än Android.

10. Kamera

Om det är en sak som alltid har varit den främsta skillnaden för folk i allmänhet att säga att iPhone är bättre än Android, så är det utan tvekan dess kamera. iPhone har alltid investerat mycket i kvaliteten på sina kameror, och är den första att introducera HDR-teknik och 4K-inspelningar på enheten.

Iphones kameror har alltid varit en av de bästa sakerna med enheten, och det är det fortfarande. Om du fortfarande tvivlar på om du ska skaffa en iPhone eller inte, men du fortfarande inte har en kvalitetskamera, skaffa en iPhone nu.