Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

10 bästa Wireframing-verktyg

Många människor frågade oss nyligen hur man skapar wireframes eller mockups för sina appar eller webbplatser.

Det är därför vi bestämde oss för att skriva det här inlägget och lista några av de bästa wireframing-verktygen.

Här är listan:

Bästa Wireframing-verktyg

1. Framer

11

Framer är ett modernt wireframing-verktyg som låter dig bygga interaktiva och animerade prototyper.

Detta verktyg låter dig:

 • Kod i sitt eget ramverk för prototypframställning med öppen källkod
 • Förhandsgranska ditt arbete och få omedelbar visuell feedback
 • Ställ in och använd komplexa interaktioner
 • Animera vilket objekt som helst till 3D-rymden med vårfysik. Hårdvaruacceleration för 60 FPS.

Framer är ett utmärkt verktyg för designers som vill fördjupa interaktionen mellan ett gränssnitt.

Verktyget integreras väl med Photoshop vilket gör det enkelt att exportera tillgångar och börja prototypa dem som objekt i Javascript.

Det främsta skälet till att använda Frame är att skapa och kommunicera interaktioner. Detta förkortar utvecklingsperioden och gör att utvecklare enkelt kan förstå konceptet.

2. Indigo Studio

22

Indigo Studio låter dig skapa funktionella, animerade UI-prototyper utan att skriva en enda rad kod.

Med det här verktyget kan du designa storyboards i verkliga sammanhang; snabbt bygga applikationsdesigninteraktioner; och integrera dem med dina storyboards och kommentera designen.

Du kan sedan enkelt dela din färdiga design med dina teammedlemmar och gå från idé till utveckling snabbare än någonsin.

Om du letar efter något som inte är lika komplext och lätt att använda på samma gång, är Indigo Studio ditt val. Prissättningen är ganska bekväm med tanke på den begränsade uppsättningen funktionalitet.

3. Mockingbird

33

Mockingbird är ett onlineverktyg som gör det enkelt att skapa, länka ihop, förhandsgranska och dela mockups av webbplatser och applikationer.

Verktyget låter dig:

 • Dra och släpp UI-element på sidan och ordna sedan om och ändra storlek på dem för att skapa den bästa mockupen
 • Länka flera mockups tillsammans och förhandsgranska dem för att granska flödet av din ansökan
 • Dela en länk med andra och låt dem redigera och samarbeta i projektet

Mockingbird är helt webbaserat, vilket gör det enkelt att komma åt dina mockups från var som helst och från alla enheter. Filer kan exporteras till PDF-filer och PNG-filer.

4. Simulera

Simulify är både en webb- och skrivbordsbaserad applikation för att bygga interaktiva prototyper, mockups och wireframes; och dela dem direkt med ditt team.

Verktyget låter dig:

 • Designa interaktiva prototyper, mockups och wireframes
 • Dra och släpp widgets och gör din prototyp interaktiv
 • Dela dina prototyper och wireframes direkt via chatt eller e-post

Det här verktyget är skapat för små och medelstora företag och frilansare som enkelt kan utveckla sina projekt och dra nytta av det. Det är också bra för nybörjare som precis har börjat med att bygga wireframes.

5. Stelna

55

Solidify låter dig skapa klickbara prototyper från skisser, wireframes eller mockups. Det är ett av de snabbaste sätten att prototypera gränssnittsskärmar för användartestning av feedback över enheter.

Verktyget är utmärkt om du vill gå längre än wireframing och visualisera dina idéer. Med Solidify kan du enkelt skapa en klickbar prototyp och dela den med andra för feedback.

Du kan ladda upp skärmar och använda hotspots för att länka ihop dem. Du kan välja att få allmän feedback på enskilda sidor eller hela din prototyp.

Med verktyget kan du be testare att slutföra specifika uppgifter och spåra vilka som lyckades slutföra det.

Användbara resurser :

6. Härliga listor

66

Lovely Charts är en diagramapplikation som låter dig skapa professionella diagram av alla slag, såsom flödesscheman, webbplatskartor, affärsprocesser, organisationsscheman, wireframes, etc.

Det är ett modernt alternativ till många av de mer traditionella applikationerna som kan användas för diagram och diagram.

En av dess bästa funktioner är samarbetsfunktionen. Detta gör det möjligt för människor att arbeta tillsammans på samma diagram.

Allt kan nås från samma applikation, som kan nås på vilken dator som helst och praktiskt taget vilken webbläsare som helst, inklusive FireFox, Internet Explorer och Google Chrome.

Verktyget har skrivbords-, iPad- och onlineutgåvor och är i stort sett tillgängligt var som helst.

7. ForeUI

77

ForeUI är ett lättanvänt UI-prototypverktyg, designat för att skapa mockups, wireframes och prototyper för alla program eller webbplatser du har i åtanke.

Det finns inget behov av att koda. Du kan bara använda dra och släpp-funktionen för att skapa din trådram eller prototyp.

Du kan enkelt ändra stilen på din prototyp genom att helt enkelt byta UI-tema. Du kan till och med designa prototypers beteende genom att definiera intuitiva flödesscheman för att hantera specifika händelser.

Din prototyp kan sedan exporteras till wireframe-bilder, PDF-dokument eller HTML5-simulering.

8. Skapande

88

Creately hjälper dig att skapa och samarbeta kring professionella diagram, flödesscheman, wireframes, processflöden, tankekartor, etc.

Den stöder för närvarande mer än 40 typer av diagram och kommer med mer än 1000 mallar. På så sätt kan du enkelt använda färdiga element för att påskynda din process.

Verktyget är byggt för verkligt samarbete och andra kan läggas till via e-post för att bidra till projektet.

På så sätt kan människor arbeta tillsammans på samma dokument samtidigt, oavsett om du använder skrivbordet eller den webbaserade versionen.

Du kan också använda Creately Desktop för att arbeta offline och hålla dina filer säkra på din dator. Ändringar som du gör i skrivbordsversionen synkroniseras senare med dina dokument i molnet.

9. JumpChart

jumpchart-600x367jumpchart-600x367

JumpChart är ett verktyg som låter dig planera och köra på webbplatser och appar. Det hjälper dig att skapa mockups, godkänna ändringar, skicka bilagor, kopiera filer, lägga till anteckningar till projekt och designa arkitektur.

Det är ett bra verktyg när du arbetar med ett stort team och vill att alla ska vara medvetna om vad de behöver göra i projektet. Det hjälper dem också att arbeta mer effektivt.

Det är bra för copywriters eftersom de kan fylla texten per sida och designers kan arbeta med verkligt och färdigt innehåll. Projektledare å andra sidan kan enkelt kontrollera och godkänna varje förändring på vägen.

När vi pratar om app-trådframing-verktyg är JumChart rätt där uppe.

10. Lumzy

ui-wireframe-tools-04ui-wireframe-tools-04

Lumzy är en free webbaserat wireframing-verktyg som inkluderar realtidssamarbete och klickbar prototyping.

Några av de mest populära funktionerna du kan använda är:

 • Dra och släpp – välj helt enkelt och placera UI-element på sidan
 • Samarbete i realtid – engagera ditt team i projekten. Tillåter flera personer att redigera och göra ändringar samtidigt
 • Livechatt – teammedlemmar kan chatta och koordinera på plattformen
 • Bildredigerare – du kan redigera vilken bild som helst på plattformen.

Plattformen är relativt lätt att använda och lära sig.

Läsvärd :

Sammanfattningsvis

Så det här är vår lista över de bästa wireframes-verktygen.

Alla verktyg är inte desamma men de täcker i stort sett samma grunder. När du väljer din, fundera på om du vill ha en webb- eller skrivbordsbaserad version (eller båda).

Fundera också på om du vill kunna dra och släppa färdiga UI-element eller om du vill skriva din egen kod (som i Framer).