Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

10 bästa utskriftsalternativ

Det råder inget tvivel om att Printful är en populär on-demand-utskriftstjänst tillgänglig för free till människor över hela världen. Medan en gratis utskriftstjänst är den främsta anledningen till att de flesta kommer att gå med, kommer andra fördelar att kvalificera en utskriftstjänst som den bästa.

Bland de tjänster som tilltalar de flesta är att skapa ett anpassat tryck över olika produkter för nöjes- eller affärsändamål. På grund av denna funktion kan du skapa din varumärkeslinje, välja en nisch att leverera och tjäna pengar på den för vinst.

Därför är Printful en pålitlig print-on-demand-modell som låter dig utföra många funktioner utan att skapa en inventering från grunden.

Men trots att Printful har mest att erbjuda, betyder det inte att alla kommer att använda det av samma skäl och på samma sätt. Andra alternativ för dropshipping-tjänster erbjuder olika tjänster som du kanske föredrar.

Det är därför du bör leta efter det bästa alternativet från en stor pool av print on demand-företag.

Mycket eftertanke bör läggas ner på att välja det idealiska tryckeriföretaget som är lämpligt för dina specifika och kommersiella behov. Du måste välja ett företag som delar din vision och tillhandahåller de unika funktioner du önskar.

Bästa utskriftsalternativ

Här är några av de bästa alternativa webbplatserna som erbjuder print on demand-tjänster tillsammans med andra fördelar för free. Det enda kravet är att du betalar för fraktkostnaden efter att du fått en beställning.

1. Printify

Det näst bästa alternativet till Printful är Printify, och det är bland de mest bekväma valen av olika anledningar. Printify kommer med ett totalpaket som gör dig redo för framgång om du letar efter en print on demand-tjänst för att utveckla din varumärkesimage.

Den erbjuder ett eller flera helt anpassade utskriftsalternativ och ett digitalt landskap för att skriva ut fler föremål och kläder, muggar, accessoarer, telefonfodral, etc. Utbudet av utskriftsalternativ är imponerande och inkluderar direkta plagg, sublimering och klipp-och-sy .

Även om det är en free tjänsten måste du fortfarande ta hänsyn till fraktpriset för produkterna. Premium Printify-tjänsten är prisvärd och ger dig tillgång till mer lukrativa tjänster som inkluderar obegränsad produktdesign varje månad samtidigt som den stödjer tio butiker.

Printify erbjuder dig också tillgång till en mockup-generator som visar framstegen för din utskriftsverksamhet. Det finns 24/7 handelsvaror och handlarsupport, lukrativa incitament som rabatter och en kontoansvarig.

Printify ger dig tillgång till några av de bästa onlinemarknaderna som inkluderar Spotify, eBay, Etsy och WooCommerce.

Alla dessa kommer med anpassad API-integration och instruktioner för alla plattformar för att du ska få en sömlös upplevelse. Det låter dig vila när det kör de intrikata detaljerna åt dig.

Printify är en topprekommendation för personer som letar efter kostnadseffektiva lösningar för att skriva ut och skicka sina mönster över hela världen. Det är enkelt att skapa och underhålla ditt varumärkesefterfrågan med Printify.

Printify - Skapa och sälj anpassade Print-On-Demand-produkterPrintify - Skapa och sälj anpassade Print-On-Demand-produkter

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

2. Skriv ut Aura

Print Aura är ett toppmärke och passar personer som startar ett nystartat företag och proffs som redan har etablerat ett varumärke. Den har vissa likheter med Printful, vilket gör den mer tilltalande för människor över hela världen.

Den har dock unika försäljningsargument som gör att den sticker ut från resten av förpackningen. Med Print Aura får du tillgång till en stor pool av produktval för din print on demand-verksamhet.

Bland alternativen kan du inkludera produkter som onesies, konsttryck, telefonfodraltryck, tygtryck, kuddar, muggar och mer. Dessutom erbjuder Print Aura mer än den grundläggande tryckdesignen på föremål.

Det erbjuder en bekväm handläggningstid på tre till fem dagar för alla produkter. Därför är den idealisk för personer som driver ett företag som handlar med print on demand-tjänster.

Men det bästa erbjudandet du får är de många anpassningsalternativen som är lämpliga för vilken franchise du än erbjuder. Ditt varumärke kommer att rankas högt bland andra alternativa varumärken som handlar i samma verksamhet.

Allt detta kan dock vara en dröm om du inte anstränger dig ekonomiskt och skickligt. Print Aura är en pålitlig partner som erbjuder konkurrenskraftiga priser på priser och frakt.

Platsen och typen av produkter du skickar avgör priset du kommer att debiteras. Men detta är inte en nackdel eftersom det finns ett innovativt system som hjälper dig att räkna ut kostnaden för frakt per vara. Det är ett logiskt sätt att hjälpa dig hålla din budget.

Om din drivkraft är att öka intäkterna genom försäljning, är det vettigt att leta efter ett försäljningsställe där dina potentiella kunder sannolikt kommer åt dina produkter. Print Aura har den bästa plattformen eftersom den integreras sömlöst med andra e-handelsföretag online som eBay, Shopify, Storenvy och OpenCart.

Det finns ingen medlemsavgift, och att skapa ett Print Aura-konto är det också free. Bland specialfunktionerna att förvänta sig är mockup-designverktyget som låter dig förhandsgranska dina designs innan du gör de slutgiltiga åtagandena för din varumärkesimage.

Att göra försäljning med ett Print Aura-konto är en lugnande upplevelse eftersom det inte finns några stränga regler eller dolda avgifter. För varje försäljning du gör är din roll begränsad till att ta emot betalning, medan Print Aura täcker alla affärsaspekter, inklusive frakt, orderhantering och utskrift.

Andra tjänster inkluderar ditt varumärke och logotyp på paketet så att dina kunder identifierar sig med ditt företag. Print Aura är för personer som vill ta sin designkarriär till episka nivåer eftersom det skapar en plattform för att utforska olika varor tillsammans med snabba leveransalternativ.

3. Lulu xPress

Lulu xPress skiljer sig något från Printful. Men det erbjuder fortfarande relaterade tjänster. Det har etablerat sig som det bästa varumärket för kreativa, fotografer, författare och utbildare bland andra begåvade artister.

Det låter alla dess medlemmar behålla sin etablerade publik samtidigt som de tjänar pengar på alla varor under deras varumärken. Förutom de typiska varor du säljer, låter Lulu dig också konvertera ditt digitala innehåll till relaterbara fysiska föremål som bär ditt varumärke.

Det kan till exempel konvertera din webbtidning till en bordstidning för organisationer relaterade till dina tjänster. Du skulle förvänta dig att Lulu xPress skulle begränsa eller hindra dig från att sälja dina produkter på plattformar som Amazon och andra bokhandlar på grund av så fantastiska erbjudanden.

Istället för att Lulu xPress begränsar dina distributionskanaler, låter det dig lägga ut andra plattformar för att testa din varumärkesidé och sälja direkt till dina kunder. Det är en sällsynt möjlighet som låter dig kringgå traditionella bålverk och portvakter till din förlagskarriär.

Medan tanken är att hitta rätt plattform för att tjäna pengar på din kreativitet och talang, gör andra aspekter som ligger i bakgrunden för print on demand-tjänster det framgångsrikt.

Lulu xPress har en leveranstid på tre dagar från det att du gör en beställning. Men det beror också på var produkten skickas till.

Det är ingen överraskning att Lulu xPress levererar sina tjänster till över 150 länder över hela världen med uppfyllelsecenter i Europa, Kanada, Storbritannien och USA. I slutändan sträcker sig fördelarna till anpassade utskriftsalternativ som låter dig bestämma utskriftskvalitet, papperstyp, bindningsdesign, trimstorlek, etc.

Lulu xPress är idealisk för lärare, författare, illustratörer, komiker och kreativa som söker en plattform som kan tjäna pengar på deras idéer. Det är ett print on demand-tjänsteföretag som erbjuder en lukrativ onlinenärvaro till självutgivare.

Utforska: Bästa Print On Demand-bokföretag

4. Gooten

Inte så många Printful-alternativ kan återskapa en liknande affärsmiljö för alla dina print-on-demand-idéer och -tjänster. Gooten är dock ett välkommet undantag som etablerat sig som marknadsledare inom print.

Haken är inte begränsad till utbudet av tjänster som erbjuds eller möjligheten att ge dig en omedelbar webbpublik och framgång. Du har friheten att sälja dina produkter och designa eller köpa en design från den stora poolen av artister på plattformen.

Gooten är inrättat för att säkerställa att du har det lätt samtidigt som de hanterar alla affärsaspekter som du kan behöva. Uppfyllnadstjänsterna för dina tryckta produkter säkerställer att frakt kan göras var som helst i världen med tänkbar lätthet och bekvämlighet.

Genom att registrera dig på Gootens webbplats kan du njuta av intrikata tjänster som automatisk spårning av beställningar och leverans. En annan imponerande funktion är att integrera andra ledande e-handelssajter som Amazon, eBay och Shopify, bland andra.

Gooten är free för att registrera, och det finns inga dolda avgifter på tjänster. Du kan börja sälja när du är klar med att skapa ditt konto.

Det skulle dock vara bäst om du stod för fraktkostnaden för dina produkter. Gooten har en fraktkatalog som guidar dig om kostnaderna för att bestämma priset på din produkt.

Gooten integreras med din webbutik för att ge dig auktoritet över print on demand-funktioner.

5. Spreadshirt

Spreadshirt är också free, precis som Printful, och specialiserar sig på att erbjuda de bästa print-on-demand-produkterna på en global nivå som slänger sitt nät långt och brett. Detta tyska företag utforskar olika utskriftsalternativ som passar alla typer av nischer.

Det är imponerande att det finns 12 språk där du kan sälja din vara. Detta skapar möjlighet för en stor publik. Dessutom ger Spreadshirt dig full och enkel anpassningskontroll på alla tillgängliga produkter.

Spreadshirt har en miljövänlig produktionsprocess som skiljer den från sina alternativ.

De har vunnit hjärtan hos många likasinnade som föredrar hållbara print on demand-tjänster som inte tar någon vägtull på miljön. De transparenta tillverkningsprocesserna gäller alla aspekter av företaget.

Spreadshirt är populärt och erbjuder dig en redan existerande marknadsplats och publik där du kan engagera och sälja dina produkter. Det vänjer dig vid toppmarknadslösningar för varumärkesimage och support.

När du använder Spreadshirts dropshipping-tjänster bestäms priskoefficienten av olika faktorer som inkluderar vikt, destination och produkternas art. Din prisupplevelse hos Spreadshirt är ingen komplicerad process.

En rad faktorer avgör vilka priser du kan sälja dina produkter. Även om det är en free webbplats som låter dig ställa in dina produkters prisklass, är du ansvarig för fraktkostnaderna.

Dessutom kan du tjäna provision genom att sälja dina mönster och andra tjänster på Spreadshirt. Till exempel när någon köper en t-shirt men vill ha din design tryckt på den mot en extra kostnad.

6. SPOD

I likhet med Printful syftar SPOD till att hjälpa dig att anpassa och leverera olika utskriftspakettjänster till dina kunder. Det är en plattform där du kan skicka in ditt företags design och få omedelbar tillgång till deras webbshop.

Från webbutiken kan du omdefiniera koncept och ta ett nytt grepp om tryckeriet. Det mest spännande incitamentet är dock prissättningen på print on demand-tjänster. Prismodellen tar ut fraktkostnader som baseras på beställningarnas värde och karaktär.

Den har också en enkel prismodell för frakt baserad på orderernas värde och karaktär. Det finns redan existerande fraktkostnadsberäkningar som hjälper dig att hantera flera beställningar på produkter från olika kategorier.

SPOD använder ett värdebaserat system för att utvärdera fraktkostnader. Detta innebär att den vidtar åtgärder för att maximera lönsamheten genom korsförsäljning och merförsäljning, och därför uppmuntrar potentiella kunder att lägga till fler produkter i sin kundvagn.

Förutom SPOD:s konkurrenskraftiga priserbjudanden, erbjuder den också snabba leveranstider på alla beställningar. De kan leverera inom 48 timmar, vilket gör att du utvärderar och uppgraderar dina mönster baserat på trender.

På nackdelen har SPOD inget automatiserat system för att utföra beställningar. Du kommer att betala för fraktkostnaderna som är överkomliga och transparenta.

Det finns tre SPOD-frakttjänster tillgängliga för varje medlem. Du kan registrera dig för ett standarderbjudande, premium eller expressalternativ.

Skillnaden är funktionerna som rymmer friheten att välja leveranstider. Hos SPOD utvärderas alla priser utifrån värdet på beställningarna och inte produkten du skickar ut.

7. TeeSpring

Om du är den typen av person som förlitar sig på en kreativ onlineförsäljningsplattform förstår du hur viktigt det är att hitta den bästa sajten. Printful är överlägset i en egen liga. Det kan dock ha några svaga länkar på vissa tjänster.

Ett alternativ bör vara TeeSpring på grund av viss intrikat uppmärksamhet de ger alla print on demand-tjänster. Deras utmärkta lösningar för kreativ försäljning omfattar tryck på t-shirts, klistermärken, muggar och många fler.

Design och utskrift är bekvämt, snabbt och teknikinspirerat. Du kan ha en förhandsgranskning av design som låter dig föregripa hur den slutliga produkten kommer att se ut.

Den främsta fördelen med Teespring är att de erbjuder kompletterande tjänster. Men det som kommer att upphetsa dig mer är den smidiga hanteringen av affärsfronten.

Teespring hanterar alla dina lager och frakthantering, rensar ditt schema och ökar din produktivitet.

Liksom alla onlineförsäljningsplattformar har den också sin beskärda del av begränsningar. Till exempel kräver Teespring att du bestämmer dina produkters priser i förväg och hur länge du kommer att behålla det priset.

Inom denna period bör dina produkter få ett förutbestämt pris. Misslyckande resulterar i ekonomiska kamper som motsäger de vinster du hade föreställt dig.

På den ljusare sidan ger Teespring dig tillgång till en marknad som visar upp dina produkter till ledande e-handelsplattformar som Shopify, Etsy och Amazon. Teespring kan också jämföras med Printful eftersom det erbjuder en free medlemskap och tillgång till print on demand-tjänster.

Du kan börja sälja produkter direkt efter att du har avslutat registreringsprocessen, vilket också är snabbt och bekvämt för alla användare. Du är dock ansvarig för alla försäljnings- och fraktkostnader.

Teespring förstår att inte alla som söker deras tjänster är experter. Av denna anledning erbjuder den vägledning till nybörjare och hjälper dem att sätta upp en prislista baserad på de beräknade vinsterna.

Utforska: Teespring Millionaire Stories Att inspirera

8. Redbubble

Printful har många imponerande funktioner som gör det mycket berömvärt för alla print on demand-tjänster. Men om du letar efter något annorlunda, överväg något som kommer med en “oomph” för att locka din publik.

I likhet med de flesta webbplatser som erbjuder print on demand-tjänster är Redbubble free och ger dig en plattform för att skapa och skriva ut dina mönster på affischer, skjortor, anteckningsböcker, muggar, bland annat.

Till skillnad från andra sajter erbjuder Redbubble artister valet att ställa in sin markering för de produkter de säljer. De flesta plattformar hämmar denna funktion eftersom de vill hålla nere priserna till deras fördel.

Det betyder att trots att produkter har en grundavgift är det upp till dig att bestämma vinstmarginalerna och anpassa dem efter din bekvämlighet.

Redbubble erbjuder alla sina medlemmar tillgång till uppfyllelsecenter i många länder. Därför behöver du inte oroa dig för anpassade avgifter. På Redbubble finns det ett brett utbud av produkter jämfört med andra webbplatser. print on demand-tjänster inkluderar unika tillägg som påslakan.

En utmärkande faktor som skiljer Redbubble från resten är det faktum att det betalar royalties till artister från den 7:e till den 10:e varje månad. Som sådan är Redbubble en stor aktör för print on demand-tjänster och stöder inte identiska e-handelsplattformar som WooCommerce, Shopify och Amazon, bland andra.

Eftersom du inte kan länka andra e-handelssidor till ditt Redbubble-konto betyder det inte att du kommer att sakna en säljplattform. Du kan ladda upp dina mönster på Redbubble och sälja dem direkt från deras marknad.

Redbubble gör det enkelt att hantera ditt konto och intäkter. Den erbjuder en grundläggande formel som du kan använda för att sälja dina produkter. Detta är artistens marginal plus baspriset som motsvarar försäljningspriset.

Så här kommer de fram till formeln:

  • Redbubbles serviceavgift plus tillverkningskostnaden är lika med baspriset
  • Påslaget multiplicerat med baspriset uppgår till artistens marginal
  • Redbubbles standarduppmärkning varierar mellan 20-25 procent

Redbubble har vissa begränsningar. För det första, när det fortsätter att bli populärt, trängs ett hav av säljare på sajten. Priserna för liknande föremål kan vara olika, och skulle Redbubble hålla en rea kommer dina föremål också att säljas.

9. Modalyst

Modalyst-appen är en plattform som kan jämföras med Printful på olika sätt. Det mest uppenbara är dock free registrering och anslutning till dropshipping-marknader.

Det innebär att du får automatisk tillgång till premiumtjänster på förbrukningsmaterial och produktalternativ. Modalyst tillhandahåller högkvalitativa föremål för placering på e-handelsmarknader på elitnivå.

Det har breda uppfyllelsecenter över hela USA och Europa, och erbjuder säljare tillgång till alla typer av produktalternativ. Fraktpriserna är konkurrenskraftiga och du kan hitta en rad kvalitetsartiklar för att kittla din fantasi.

Modalyst åtar sig att länka din webbplats till välrenommerade leverantörer. Det är den bästa plattformen för artister som letar efter en lyxig och prisvärd varumärkesimage.

Kolla upp: Modalyst vs Oberlo

10. Zazzle

Zazzle lever upp till den hype som namnet antyder. I likhet med Printful erbjuder det artister en blomstrande marknadsplats för att lista och sälja sina produkter.

Den är lämplig för personer som letar efter print-on-demand-tjänster utan de problem som följer med arbetsbeskrivningen. Däremot använder den banbrytande teknik och mjukvara för att göra den kreativa processen enklare för artister på plattformen.

Det är inte varje dag som millennials och generation Z hittar varumärken exklusiva för deras intressen och smaker. Zazzle har kontakt med flera ledande onlinebutiker för att ladda upp texter och grafik för produkterna.

Den har ett användarvänligt och interaktivt gränssnitt som är bekvämt för broderi, dekoration och digitaltryck på produkter. Tyvärr kommer du att sälja och leverera produkterna själv.

Alternativt kan du prenumerera på designerkontot och ladda upp unika mönster till webben, välja föremål och varumärket dem. Du tjänar provision på alla föremål du lyckas sälja på Zazzles webbplats, vilket gör dig till en affiliate.

Eftersom Zazzle är en free konto begränsas betalningarna till att täcka baspriset när kunder gör en beställning. Tyvärr har du begränsad kontroll över vad du kan sälja, priset att sälja och var du ska sälja. Du kan inte länka din domän till Zazzles webbplats eftersom den inte har några integrationer till andra plattformar.

Intressant jämförelse: TeeSpring vs Zazzle

Slutsats

Marknaden svämmar över av företag som erbjuder online print on demand-tjänster. Printful kastar dock en stor skugga över andra webbplatser som erbjuder liknande tjänster.

Printful erbjuder exklusiv tillgång till relaterade utskriftstjänster, men det har ibland sin baksida. Människor som letar efter uppfyllelsecenter över hela världen kräver en flexibel och dynamisk plattform.

De flesta print on demand-webbplatser i den här artikeln täcker olika nischgrupper för kreativa talanger och artister. Det är därför du bör överväga de specifika kraven anpassade till dina intressen innan du nöjer dig med en viss webbplats.