Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

10 bästa surfplattor för att ta handskrivna anteckningar 2022

Senast uppdaterad den 25 juni 2022

Här är 10 bästa tabletten för att ta handskrivna anteckningar. Jag hoppas att det här kommer att vara till hjälp att välja en surfplatta i din budget.

Vi hjälper dig gärna, skicka in detta formulär om din lösning inte täcks av den här artikeln.

Med information som kommer till våra fingertoppar blir kommunikativa enheter också kompakta men ändå fulla av funktioner. Mobiltelefoner blir större, men andra datorenheter blir packade och bärbara. Det beror på att människor kräver tillgång till all information var som helst och när som helst. För att tjäna syftet har surfplattorna utvecklats.

Men idag är surfplattor för tillgång till information och ersätter de traditionella sätten att samla in dem. De är bra att ta anteckningar i klassen, rita bilder och göra allt som en bärbar eller stationär dator kan göra. Eftersom surfplattor används i stor utsträckning i klassrum och andra platser för anteckningar, har vi tagit fram en lista över de bästa surfplattorna för detta ändamål.

Det första du bör tänka på för att göra en lista är pennan, den andra är priset och de andra specifikationerna.

De Bästa surfplattan för att ta handskrivna anteckningar Lista

#1. Apple iPad Pro 12,9 tum

När det kommer till surfplattor är det svårt att slå Apple iPads. Den senaste iPad som drivs av Apples interna M1-chip är den mest robusta maskinen som någonsin byggts i klassen och kategorin. De är blixtrande snabba, säkra och kan göra allt en vanlig dator kan göra. Här kan du få en iPad Pro Alternatives surfplatta.

När det kommer till att göra anteckningar har iPad den överlägsna displayen över vilken flik som helst, och med pennan-The Apple Pen är det en mycket smidig och tillfredsställande upplevelse. Som ett resultat föredrar nästan varje digital konstnär och grafisk designer en iPad för sitt professionella arbetsliv. Bortsett från det tillhandahåller Apple en bra uppsättning kameror både fram och bak. Den främre kameran är ett 12 MP-objektiv, och där det finns en uppsättning 12 MP- och 10 MP-linser på baksidan.

#2. Apple iPad Pro 11 tum

Apple erbjuder en mindre version av iPad Pro för att prissätta den lite lägre. Specifikationsbladet för 11-tumsversionen är dock mycket identisk med dess större version. Den drivs också av samma M1-chip och kommer med den senaste IOS 14.

TrueDepth-kamerasystemet på fliken har en ultravid frontkamera med Center Stage. Kamerorna inkluderar en 12 MP vidvinkelkamera, en 10 MP Ultra-Wide-kamera och LiDAR-skanner för uppslukande AR.

#3. Microsoft Surface Pro

Ett gediget helhetspaket från Microsoft har en 13-tumsskärm och kan användas som en bärbar dator. Du måste bifoga tangentbordet som Microsoft erbjuder. Dessutom levererar den nya anpassade Microsoft SQ1-processorn som drivs av Qualcomm multitasking laptop-nivå, lång batteritid och snabba anslutningsfunktioner!

Även om Microsoft inte erbjuder en penna tillsammans med surfplattan kan du köpa den genom att spendera en extra summa på cirka 980 USD. Surface Pro är ett fantastiskt alternativ för den som inte vill byta till IOS.

#4. Apple iPad Air

Air-sortimentet av produkter från Apple är de lättare versionerna av Pro. 2020 iPad Air drivs av Apples senaste A14 bioniska chip och kommer i 64 och 256 GB lagringsvarianter. Du kan också välja om du behöver en enkel wifi-anslutning eller med både wifi och mobilnätverk. Dessutom har IPad Air en 10,9-tums Liquid Retina-skärm med True Tone och P3 wide color, som stödjer Apple Pen – vilket gör det lättare för människor att skriva eller rita utan ansträngning.

#5. Samsung Galaxy Tab S7

S-seriens surfplattor från Samsung är ganska imponerande, och S7 är mer betydande och en av de bästa Android-surfplattorna på marknaden. Den är mer robust med en SDM750G-processor och har en 8 MP främre och 5 MP bakåtvänd kamera. Den får också ett större batteri som håller nästan 13 timmar och klassledande Dolby-Atmos-högtalare.

När det gäller skärm ger Samsung det bästa i branschen och leverantörer av många företag. S7 kommer med en stor, livfull skärm med 2560X1600 WQXGA-upplösningar som ger en filmupplevelse i ett skärmförhållande på 16:10. Dessutom, när det gäller att rita och ta anteckningar, erbjuder Samsung S7 den bästa upplevelsen i kategorin Android-surfplattor med sin stylus S-Pen som följer med.

#6. Microsoft Surface Go 2

Microsoft Surface Go 2 är en lättare version av Surface Pro. Några funktioner har utelämnats eller beskärs för detta relativt billigare surfplattaerbjudande från Microsoft. Den har dock en hel del i sig, med tanke på priset. En Intel Pentium Gold-processor driver den, och den kommer med 8 GB RAM och 128 GB lagringskapacitet.

Surface Go har en Ultra-HD 10,5-tums PixelSense-skärm som är perfekt för innehållskonsumtion och uppgifter med pennan. Dessutom kan du köpa Microsofts universella penna för anteckningar och andra ändamål.

#7. Apple iPad

Den är placerad mellan iPad Pro och iPad Air i Apples produktsortiment. Det är ett balanserat paket som innehåller ett bra förslag vad gäller dess värde. Apple har använt ett relativt äldre A12 Bionic-chip i det för att göra det mer prisvärt.

Det är en 10,9-tums surfplatta med företagets signatur Retina Display. De andra funktionerna är dock inte så imponerande. Till exempel har den stöd för 1st Gen Apple Pencil och smart tangentbord. Ändå sticker iPad ut i sin smidiga och exakta precision med pennan, vilket gör den fortfarande till ett av de bästa valen för grafiska designers.

#8. Apple iPad Mini

En annan produkt från iPad-sortimentet från Apple är en gedigen prisvärd surfplatta där du kan få alla Apple-godsaker till ett relativt lägre pris. Ipad Mini kommer med Apple A12 Bionic-chippet som de även använder i sina iPhones.

Företaget hävdar att det har pixelperfekt precision när det gäller att rita och ta anteckningar med Apple-pennan. Apple Mini har olika variationer när det gäller lagringskapacitet – från 64 GB till 256 GB.

#9. Lenovo Tab M10 FHD Plus

Efter Samsung är Lenovo en av tillverkarna på marknaden för att bygga bra android surfplattor. M10 FHD Plus är en välpaketerad produkt som erbjuder 4 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme med LTE och wifi-stöd. MediaTek Helio P22T-processor driver surfplattan. Den har också en massiv 5000 mAh batteri. Skärmen på Lenovo är en 10,3 tums Full HD-panel. Dessutom är det en av surfplattorna som erbjuder en penna i lådan.

#10. Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Samsungs en av de mest populära surfplattorna, A7 Lite, är relativt liten i storlek men erbjuder högre prestanda. Det kommer till ett överkomligt pris, och med tanke på priset ger det ett utmärkt värde. Den drivs av en MediaTek-processor och har 3 GB RAM och 32 GB lagringsutrymme. Den stöder bara wifi. Skärmen på Galaxy A7 Lite är en mindre panel på 8,7 tum med ett 80 % skärm-till-kroppsförhållande för en bättre tittarupplevelse.