10 bästa skjutspel offline för Android och iPhone 2021

0 Shares

Med utvecklingen av smarttelefontekniken och introduktionen av högupplösta skärmar och powerchips har smartphones blivit spelarnas första preferenser att spela några skjutspel. Skjutspel är de mest intressanta och enkla att ladda ner spel över smartphones som ger spelarna en djup adrenalinkick. Spelindustrin genomför helt denna nya trend och utformar dynamiska skjutspel för Android- och iPhone-användare.

Idag finns det många fantastiska skjutspel-appar från tredje part tillgängliga i Google Play Store och Apple App Store. Men, välj bästa offline skjutspel för Android och iPhone 2021 är en verklig utmaning. Men vi har accepterat denna utmaning och har skapat listan över de mest visuellt tilltalande och dynamiska skjutspel för er alla.

5 bästa skjutspel offline för Android 2021

Android-personer kan spela skjutspel när och var de vill genom att ladda ner följande coola spelappar på sina prylar direkt.

1. Cover Fire: skjutspel offline

täcka eld

Du kan ladda ner detta offline-skjutspel på din Android-telefon och starta den enorma kampen mot terrorister och zombier. Detta är ett av de bästa offline-skjutspel för Android 2021 på grund av tillgången på dynamiska funktioner. Du kan enkelt ladda ner det här spelet på din telefon och spela oändliga strider offline dagligen. Med den nya 3D FPS Shooter-upplevelsen kan du utveckla motstånd och kommando som en professionell prickskytt.

Den rustika slagfältet och den skarpa grafiken erbjuder spelare flera intressanta bakgrunder för att testa deras fotograferingsförmåga som att skjuta uppdrag på helikoptrar, kontrolldroner, sökbrottslingar, gisslan osv. De utmanande historielägena och den moderna kontrollen gör det lättare för dig att rädda offer med professionella färdigheter som en soldat eller utdrag. Med hjälp av realtidsvy och ett obegränsat utbud av artilleri kan du vinna alla strider.

2. Mega Killing Squad: Skjutspel offline

mega döda

Detta spel tar dig till ett hemligt uppdrag där du måste rädda världen ensam från terrorattacken och bekämpa striden i ett decennium. Detta är ett klassiskt FPS-spel och skjutspel som låter dig njuta av grafikkvaliteten, animationerna och spelarens fysik. Det är en funktionsbelastad spelapp med olika bakgrunder, grafik av hög kvalitet, farliga vapen, flera sessioner, episk berättelse och offline-support.

Detta spel tar dig till det riktiga slagfältet där dina fiender fortsätter att öka med spelets intensitet och erbjuder dig en dynamisk gruppupplevelse. Med detta offlinespel kan du uppleva de extraordinära grafikfunktionerna som gör din speltid värt det.

3. Gun War: Skjutspel

Gunwar

Detta är ett av de bästa offline-skjutspel för Android-användare eftersom det är ett litet spel med funktionerna i det högkvalitativa konsolspelet. Det är ett teknikbaserat spel som är packat med de artificiella intelligenta funktionerna som ger dig en ny fiende varje gång du spelar.

Bortsett från det finns det många olika funktioner designade i detta skjutspel – 15+ språkstöd, 124 spännande skjutuppgifter, 50+ scener och vapen, vapenuppgraderingssystem, topplistor för världsmästerskap och mycket mer. Detta är en perfekt skjutspel-app som är utformad för smarta prylar och har flera funktioner precis som ett videospel.

4. Battle Of Bullet: gratis skjutspel offline

Battle of Bullet

Det är de bästa offline skjutspel för Android för 2021 som någonsin har spelats. Detta spel ger dig fri tillgång att gömma dig var som helst för att döda din fiende och rädda världen från terrorattacken. Du kan njuta av olika öde platser med detta off-line skjutspel och kan enkelt rikta din fiende med den enkla moderna kontrollen. Att rikta ditt mål var aldrig så enkelt före Battle of Bullet-spelet.

Ackumulera XP och nivå upp genom att spela kampanjhistoriläge och uppgradera dina spec ops-förmågor genom att låsa upp högre nivåvapen och andra moderna vapen. Med flera platser, vapen och spellägen är det en högkvalitativ spelapp som du bör prova.

5. Spectra Cover Fire: Offline fotografering – fps shooter

Spectra Cover Fire

För att rädda världen med dina stridskunskaper bör du definitivt ladda ner den här appen. Android-användare kan ladda ner den här kraftfulla appen under 100 MB med HD-kvalitet och SSG Commando Shooting Sniper Missions. Du kan enkelt använda zoomknappen för att rikta dig mot din fiende och enkelt kan flytta runt med joysticken. Detta offlinespel för en spelare kommer att förändra visionen om kommande skjutspel i framtiden.

Läs också: Bästa Offline Racing-spel för Android

5 bästa offline skjutspel för iPhone 2021

Alla iPhone-användare kan njuta av lite kul genom att ladda ner följande skjutspel-appar på sina enheter omedelbart.

1. Paintball Skjutspel 3D

1. Paintball Skjutspel 3D

Det är ett av de bästa offline-skjutspel för iPhone 2020 eftersom det är ett färgglatt roligt spel. I det här spelet kommer du att slåss med dina fiender med färgglada paintball-pistoler. Du kan spela olika paintballtävlingar med dina konkurrenter och slå dem med skyttefärger. Detta färgglada skjutspel spelas inomhus och täckfat. Den realistiska fysiken, första personens spel, interaktiv animering och 3D-funktioner är några färgglada funktioner i spelet.

2. Armed Heist: TPS skjutspel

beväpnad heist

Detta actionfyllda tredjepersonsspel får ditt hjärta att pumpa snabbare när du går på ett bankrån. Du kan möta ultimat ansikte mot poliser i över 70 bankutmaningar. Du kan spela rollen som en hänsynslös liga med skräddarsydda vapen och 3D-kriminalitetskarta. Med möjligheten att skapa din egen karaktär och fantastiska 3D-kvalitetsfunktioner har den här appen de bästa offline-skjutspel för iPhone.

3. Dead Trigger 2

Dead Trigger 2

Bakgrunden till detta spel är enkel och elegant. Det finns en zombieattack på din stad och du måste göra allt för att kontrollera attacken och överleva. Så det kommer att bli massor av skjutning och dödande. Detta skjutspel har 35+ platser och 500 genvägsscenarier som du kan njuta av i offline-läge. Du kan dock behöva en internetanslutning för att uppgradera appen och lägga till nya funktioner i den.

4. Överdriven 3

Överdriven 3

Om du letar efter de bästa offline-skjutspelen för iPhone 2020 med bra historia och grafik kan du definitivt prova detta mördarspel. I det här spelet har du jobbet att döda dina fiender i närheten medan du skyddar dig själv. Du kan enkelt flytta eller undvika föremål för att ta skydd. Spelet har olika scenarier i vissa kommer du att släppa kulor medan du flyger i en helikopter. Du har möjlighet att anpassa dig för att njuta av den realistiska upplevelsen av spelet på nära håll.

5. Lone Wolf

Ensamvarg

Detta är ett mörkt offline-spel med massor av våld, vuxeninnehåll och moralisk konflikt, så det är bara ett spel för vuxna. Mysteriets berättelse om snipermördare ger rätt mängd adrenalinkick. Spelets mysterium utvecklas långsamt när du fortsätter att spela genom underjorden och döda människor. Huvudhöjdpunkten i detta skjutspel är den komplexa berättelsen.

Slutsats

Om du vill njuta av några häftiga skjutspel med 3D-grafik och modemartilleri bör du ladda ner de bästa offline-skjutspelna för Android och iPhone 2021. Fördelen med att ladda ner offline-spel är att du kan spela när som helst och var som helst utan att oroa dig för Internet anslutning.

Så få lite snabb adrenalin och lindra din stress genom att spela enkla skjutspel på dina smartphones. Om du har några andra spel som du vill att vi ska lägga till i listan kan du gärna dela med dig av kommentarerna nedan.

Nästa Läs: Bästa Android Cleaner Apps

0 Shares