10 bästa Samsung Galaxy M20 skal, skal och härdat glasögon

0 Shares

Samsung introducerade sin enhet Galaxy M20 till Indien den 30 januari. Enheten finns att sälja på Amazon Indien med trendiga funktioner som Waterdrop Notch, Fingerprint Sensor till ett överkomligt pris.

I Samsung Galaxy M20 har du en 6,3-tums Infinity-V-skärm på framsidan, som också har Dragon-Tail Glass Protection. Den främre kameran är en 8MP-sensor och på baksidan tar en 13MP + 5MP dubbla kamerainställningar bilder och videor. Trots glasskyddet kan du inte vara helt beroende av detta, så vi rekommenderar definitivt att du använder ett fodral av god kvalitet. När det gäller fodral och omslag finns det massor av dem ute på olika shoppingwebbplatser. Var inte orolig, vi är här med bäst ur gänget som inte tvingar dig att skjuta ut mycket ur dina fickor. Så låt oss ta en titt på det bästa Samsung Galaxy M20-fodralet och fodralet:

LÄS OCH: 10 bästa iPhone XS-fodral och bakskal du kan köpa

Attraktiva fodral och skal till Samsung Galaxy M20

1. TPU Transparent baksida

Om du vill hålla den färgstarka bakpanelen på din telefon repad eller utan bucklor kan det här transparenta bakstycket visa sig vara ett bra alternativ för dig. Detta lock täcker enheten från de fyra sidorna, men du kan enkelt använda volymknappen och strömbrytaren. Dessutom hävdar detta fall stötdämpning.

Köp härifrån

2. Premium läderfinish mjuk TPU

Om du vill ge din enhet ett lite premiumutseende kan lädermaterial vara ditt val. Vårt nästa fodral visar sig vara väldigt attraktivt för dig med tanke på dess läderfinish här. Bortsett från den suave, kommer det sannolikt att ge din Galaxy M20 skydd mot alla typer av droppar och bucklor. Strukturen i detta fodral har specialdesignats så att du kan få ett bra grepp.

Köp härifrån

3. Comfort Grip Silicon TPU

Detta fodral tillverkat av mjukt silikonmaterial ger din enhet gott skydd. Detta skal täcker Galaxy M20 inklusive volym och strömbrytare. Väskans material ger ingen signifikant ökning av vikten på Galaxy M20, vilket fortfarande säkerställer den stötdämpning som krävs vid daglig användning.

Köp härifrån

4. Tryckt baksida av kisel superhjälte

Tja, om du är en Superman-fan och vill slå på din favorit DC-karaktärsfodral, nu kan du! Detta kiselfodral med en fin Superman-logotyp med textur skulle vara väldigt attraktivt. Och som Superman kommer detta troligen att skydda din enhet från alla typer av repor och stötar. Det här lätta fodralet lyckas ge din Galaxy M20 en hel del säkerhet.

Köp härifrån

eller

Ja, vi har också listat ett fall för Marvel-fansen. Så, Avenger Endgame är runt hörnet, och du skulle helst kunna spela detta fall. Captain America’s skölddesign inte bara livlig utan skyddar också enheten som Cap gör i Avengers. Användare kommenterar enkel passform och skydd för M20.

Köp härifrån

5. Icke-superhjälte tryckt baksida

WWE är mycket populärt bland ungdomar, och i dagens tider är Roman Reigns ett stort namn i Pro-Wrestling-rummet. Så, sist men inte minst, för alla WWE och särskilt Roman Reigns fans, här är ett bakomslag. Detta skydd täcker din enhet väl till kanterna och sparar dig från plötslig förlust eller skada orsakad av oförutsedda fall. Detta lilla fodral skulle knappast lägga till bulk till enheten.

Köp härifrån

Eller.

Någon fan av Pirate of the Caribbean-serien där ute? Då kanske du gillar det här fallet med dubbelt skydd. Detta fall satsar på sin hybridteknologi som ger ytterligare ett extra lager på omslaget för att säkerställa bättre fallskydd. Bortsett från en flexibel flexstötfångare med en stel rygg för att motstå chocken, borde den här passa perfekt till Galaxy M20.

Köp härifrån

6. Baksida av plast med hörnskydd

Vissa av er kanske inte ser ut för att dölja den snygga lutningen på din Galaxy M20. Då kommer detta transparenta omslag som erbjuds av Casehub att visa det attraktiva utseendet på M20. Den höjs något i fyra kanter vilket ger skärmen lite extra skydd. Det är ett flexibelt fodral såväl som vattentätt som skyddar din enhet samtidigt som enhetens skönhet bibehålls.

Köp härifrån

6. Hölsterfodral med plånbok och korthållare

Om du bara behöver lite extra från ett mobilt omslag kommer du att älska det här flip-omslaget. Det här flipskyddet är ett fall med en plånbok av ett slag. Ja, du kan behålla dina kontanter eller kort. Så, en korthållare också! Det här smarta multifunktionsskyddet ger inte bara ett bättre skydd för enheten utan är också lätt och smalt. Det visar ett 360-gradersskydd i 3D tack vare Hybrid 3-i-1-konstruktion. Dess magnetiska klaff förväntas vara hållbar. Vi gräver också premiumkänslan av den bruna läderfinishen.

Köp härifrån

7. Plånboksfodral i denim + konstläder

Till skillnad från den tidigare har den här en denimfinish som passar dina jeans. Så för alla denimälskare är detta ett exakt tillverkat fodral för Samsung Galaxy M20. Den är tunn, lätt och levereras med tre kortplatser och en pengarpåse för att hålla alla dina dagliga saker på ett ställe. Den är tunn och lätt tillsammans med en dämpande interiör som knappast skulle misslyckas med att skydda din skärm.

Köp härifrån

8. Shell Mobile Cover

Om du vill ha något enkelt utan glansig eller bländande struktur eller design, är det här din bästa insats. Tillverkad av gummi, det skulle kännas ganska fickvänligt. Det märks att det inte ger något större utsprång på kanterna på grund av sin kompakta fysikalitet.

Köp härifrån

9. Metal-Finish Armor Case Cover

Den här skulle vara en fantastisk lapp på bakpanelen på grund av dess metallfinish. Det behöver inte sägas att detta inte är metall utan istället gjort av kiselfiber. Men tack vare materialets kvalitet kommer de sannolikt att stå starkt mot fall och de resulterande skadorna. Den är också smuts- och reptålig, statisk resistent, precisionsgjuten för en perfekt passform.

Köp härifrån

10. Tryckt Kitty Pink Cover

Om du älskar söta kattungar, eller om du vill ge ett bedårande fodral till din vän, leta inte längre. Du eller dina nära och kära skulle bli förvånade över designen. Och det är inte bara utseendet, fodralet erbjuder väsentligt skydd mot mindre stötar och fall och erbjuder också en tätt passform.

Köp härifrån

LÄS OCH: 10 bästa iPhone Xs Max-fodral och bakskal som du kan köpa

Bästa skärmskydd för Samsung Galaxy M20

Så du har ett fodral eller skydd som skyddar bakpanelen. Men hur är det med skärmen, eller hur? För att skydda skärmen kan du överväga ett av dessa skärmskydd i härdat glas:

10 Samsung Galaxy M20 Skal och bakskal: Ditt val

Om vi ​​har lämnat någon av dina favoriter eller de du tycker borde ha varit en del av listan, släpp dem i kommentarerna. Låt oss också veta om du vill prova någon annan tillgänglig tryckdesign.

0 Shares