10 bästa Huawei Mate 10 Pro skärmskydd

0 Shares

I denna köpguide kommer vi att förklara varför du behöver ett skärmskydd för Huawei Mate 10 Pro och dela en lista över de bästa skärmskydd som finns tillgängliga. Ett bra glasskydd kan hålla din telefon snygg och ny och skärmen repfri.

Eftersom den här telefonen har en stor 6-tumsskärm rekommenderas starkt ett skärmskydd. Huaweis telefon är hållbar, men den är långt ifrån reptålig. Dessutom är det nya bildförhållandet och den ramfria designen mer benägna att skada än traditionella skärmar. Därför rekommenderar vi att du får något hållbart och starkt från vår lista.

Läs: 10 bästa Huawei Mate 10 Pro skal och skal

Du kan välja mellan några olika stilar av Mate 10 Pro skärmskydd. Vissa är billiga filmer medan andra är dyrt förstärkt och härdat glas. Vi har hittat några priser runt $ 7 och andra för $ 12 – $ 16, vilket är billigare än att spendera $ 200 för att fixa en trasig skärm. Om du vill skydda din Huawei Mate 10 Pro-skärm har vi täckt dig.

Innan vi börjar vill vi nämna att vissa recensioner klagar över att Mate 10 Pro skärmskydd är för små. Detta är av design för att säkerställa att ett fodral fortfarande fungerar och inte förstör ditt skärmskydd. Detta förhindrar också en gloria runt skärmen där skyddet inte böjer sig med glaset.

Vi rekommenderar att du investerar i ett skärmskydd för att hålla den stora 6-tums skärmen säker. Om du inte använder ett fodral är en billig $ 7-film bättre än ingenting. De dyrare modellerna använder förstärkt och härdat glas. Härdat glas är både reptåligt och splintresistent. Om du tappar telefonen brukar skärmskyddet gå sönder, inte din skärm.

Även om du köper ett fodral föreslår vi fortfarande att du får ett skärmskydd. De är bara ett smart beslut. Ett fodral skyddar inte din telefon i en plånbok, från en ficka full av nycklar eller mot livets dagliga faror. Även med en, skärmar fortfarande skadas på en mängd olika sätt. Som ett resultat har vi samlat en lista över skydd från märken vi känner, använder och litar på. Köp en från vår sammanställning nedan. När fler företag släpper skydd lägger vi till dem i den här listan.

Supershields härdat glas 2-pack

Supershields härdat glas 2-pack

Vår första Huawei Mate 10 Pro skärmskydd rekommendation kommer från SuperShields. Ett populärt varumärke vi känner till och litar på. De erbjuder ett hållbart skärmskydd i härdat glas 2-Pack till ett lågt pris. På det sättet om något någonsin händer, har du en extra.

SuperShieldz-alternativet är ett “helskärmsskydd” som täcker hela fronten på telefonen, inte bara skärmen. Du kan köpa ett färgmatchat skärmskydd som går från topp till botten. På så sätt finns det inga kanter eller något, bara 100% skydd.

Företaget använder hållbart förstärkt och härdat glas som uppfyller alla de senaste standarderna. Det betyder att det är 99,9% klarhet, 9H på hårdhetsskalan och inte kommer att störa pekskärmens respons eller klarhet. De lägger också till en extra beläggning för att förhindra repor eller fingeravtryck. Skaffa en idag och håll din telefon säker.

Köp det nu på Amazon för 7,99 USD

0 Shares