Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

10 bästa djungelscoutalternativ (Free Ingår)

Vill du bli framgångsrik med ditt Amazon-företag? Hjälp krävs vanligtvis med Amazon FBA-säljare för att veta vad som säljer, se trender, fokusera på produkter med höga recensioner och få tips och uppdateringar.

Konkurrensen är hård på Amazon och det finns miljontals produkter att välja mellan. Trender ändras ofta, så du behöver ett verktyg som hjälper dig att bestämma produkter att investera i som kommer att generera vinst till lägre kostnad.

Bortsett från produktforskning, kommer att hitta en nisch eller produkter som du är intresserad av hjälpa dig att bli framgångsrik.

Det finns flera Amazon-produktsökningsverktyg och applikationer på marknaden som kan hjälpa dig. En av de mest populära och vanligaste som produktsökare är Jungle Scout.

Jungle Scout påstår sig vara det främsta produktforskningsverktyget och favoritprogramvaran bland Amazon-säljare. Det är allmänt känt inom FBA-branschen.

Den är tillgänglig som en webbapp eller Chrome-tillägg. Detta hjälper entreprenörer att titta på tusentals produkter och tillhandahålla information på de lönsamma produkterna för att maximera intäkterna.

Detta produktforskningsverktyg ger användaren ett enkelt sätt att få insikter om produkter. Det ger också information eller kan spåra konkurrentens rörelser i produkter, priser och recensioner.

Trots att det inte finns någon Jungle Scout free testversion är det fortfarande ett bra verktyg som erbjuder 14 dagars pengarna tillbaka-garanti på sina standardplaner.

Även om Jungle Scout är det mest populära och välkända produktforskningsverktyget, finns det också alternativa verktyg eller Jungle Scout-konkurrenter som kan komma igång och ge dig ett annat tillvägagångssätt beroende på dina affärsbehov.

Det är klart att det är svårt att hitta många verktyg som är bättre än Jungle Scout men listan nedan har några av de bästa Jungle Scout-alternativen.

Så läs vidare, Jungle Scout-prövningen kan vänta.

AMZScout är kända för sin slogan “Det smarta valet för att fatta smarta beslut.” Det ger entreprenörer en annan typ av UX med lite video. Företaget tillhandahåller ett konkurrenskraftigt och heltäckande sätt att hitta produkter, tolka data och hålla reda på försäljningen.

AMZ Scout är känt för att ha den mest tillförlitliga, exakta och heltäckande produktinformationen och data som gör det till ett fantastiskt Jungle Scout-alternativ.

Företaget erbjuder olika planpaket som är budgetvänliga. Utöver det kommer det med en 7-dagars provperiod. Grundplanen är $19,99 per månad med guider för 20 produkter; 29,99 USD med 40 produkter och 39,99 USD med 80 produkter.

Alla dessa planer kommer med en produktdatabas, sökordsspårare och konkurrentdataanalys.

Det här verktyget hjälper dig att bedöma din egen nisch utan att svettas, vilket sparar tid eftersom data samlas in från olika källor.

Den tillhandahåller historiska data, trender och analyser av de mest populära produkterna. Det ger också data med beräknad försäljning och vinst.

Sammantaget är den lika bra som Jungle Scout om inte bättre än Jungle Scout.

Viral Launch är ett bra Jungle Scout-alternativ som innehåller ett antal verktyg som hjälper dig att hitta lönsamma Amazon-produkter.

Använd Product Discovery-verktygets tusentals filter för att hitta outnyttjade marknader och lönsamma produkter, tillsammans med försäljningsuppskattningar.

Om du vill upptäcka djupgående data om specifika produkter eller nischer kan du använda verktyget Market Intelligence. Visa historiska försäljnings- och prisdata, tillsammans med trender.

Viral lansering - Amazon säljarverktyg - 40 % rabattViral lansering - Amazon säljarverktyg - 40 % rabatt

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

En lättanvänd kalkylator hjälper dig att avgöra vad din förskottskostnad kommer att bli och hur mycket vinst du kan tjäna. Det snabba femstjärniga betygssystemet är en utmärkt genväg att använda för att bestämma om en produkt ska inkluderas på din lista.

Sökordsforskningsverktyget hjälper dig att hitta de bästa sökorden att använda för att förbättra din Amazon SEO-rankning.

Viral Launch kan också användas för att undersöka dina konkurrenter. Ange bara ett produkt-ASIN för att få en lista över en konkurrents bästa sökord (tillsammans med sökordspotential och data), sponsrad annonsrankning, försäljningsdata, sökvolym och mer.

Om du vill förbättra dina befintliga Amazon-listor kan Viral Launch också användas. Listing Analyzer pekar ut misstag i dina listor och visar dig hur du kan förbättra dem för bättre synlighet och en förbättrad konverteringsfrekvens.

Använd sökordshanteraren för att spåra dina sökord och se hur var och en presterar. På så sätt kan du sluta använda sökord som inte ger dig trafik.

Listing Builder gör det enkelt att skapa listor och infoga lönsamma sökord.

Att dela upp dina listor och listbilder kan hjälpa dig att optimera dem för ökade konverteringar, och du kan göra det enkelt med Viral Launch. Ställ in dina delade tester inom några minuter, låt dem köras och se omfattande statistik och data senare.

Viral Launch erbjuder andra tjänster till Amazon-säljare också.

Viral lansering - Amazon säljarverktyg - 40 % rabattViral lansering - Amazon säljarverktyg - 40 % rabatt

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

Att använda fantastiska bilder är avgörande för att öka din konverteringsfrekvens. Viral Launch kan göra din produktfotografering åt dig.

De kan också optimera dina produktlistor.

Om du snart lanserar en ny produkt kan du dra nytta av deras Launch-tjänst. Det är enkelt att schemalägga din lansering, och Viral Launch tar hand om marknadsföringen åt dig och visar upp din produkt för ett nätverk med över 350 000 Amazon-shoppare.

Om du gör PPC-annonser kan du använda SPACE Managed Listings-tjänsten för att förbättra dina PPC-sökordsval, öka den organiska försäljningen och maximera din vinst.

Virala lanseringsplaner börjar på $42/månad och går upp till $283/månad.

Om du funderade på att testa Jungle Scout, ger Viral Launch dig ett annat alternativ.

Klicka här för att se specialrabatt för Viral Launch.

Viral lansering - Amazon säljarverktyg - 40 % rabattViral lansering - Amazon säljarverktyg - 40 % rabatt

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

Seller Labs är en välkänd konkurrent till Jungle Scout, på grund av deras populära Amazon Chrome-tillägg, Scope.

Seller Labs kan användas för att hitta bra sökord för både dina organiska och betalda trafikkampanjer.

Du kan spionera på dina konkurrenter genom att använda deras omvända ASIN-sökningsverktyg och upptäcka data som en produkts sökvolym för sökord, uppskattad försäljning per sökord, genomsnittligt CPC-bud och mer.

Om du är intresserad av lönsamheten för en viss produkt på Amazon kan du använda Seller Labs för att få dess pris, avgift och försäljningsuppskattningar.

Om du söker efter lönsamma produkter, använd deras avancerade sökfunktion och dess filter för att begränsa din sökning. Sökresultat kan begränsas baserat på kategori, recensioner, pris, stjärnbetyg, försäljningsrankning, antal säljare och mer.

Alla dina sökords- och produktforskningsresultat kan laddas ner och exporteras för framtida referens.

Här är en lista över de verktyg du får med Scope:

  • Produktspårare: Spåra en produkts prestanda och popularitet över tid och se historiska trender
  • Sökordspositionsspårare: Spåra ett sökord för att se dess sökvolym över tid
  • Sökordsrankningslistor: Se de sökord som driver försäljningen för en viss produkt, tillsammans med sökordsdata
  • Försäljnings- och intäktsuppskattningar: Beräknad försäljning och intäkter för dina konkurrenter
  • Beräknad försäljning per sökord: Upptäck om ett sökord är lönsamt
  • Sökordsgenerator: Skapa en lista med lönsamma sökord, tillsammans med sökordsdata
  • Vinstkalkylator: Beräkna din potentiella vinst efter avgifter
  • Förbättra Amazons sökresultat: Ladda ner Amazons sökresultat så att de visas i en lättöverskådlig tabell
  • Produktforskningsfilter: Använd avancerade filter för att hitta lönsamma produkter och nischer

Scope har två planer: Essential och Startup. Båda låter dig göra din produktforskning direkt från Amazon.com.

Essential-planen, som kostar $390/år, låter dig spåra upp till 100 sökord och produkter. Startplanen, som kostar $690/år, låter dig spåra upp till 400 sökord och produkter.

Det finns en sju dagars pengarna-tillbaka-garanti, inga frågor. Omfattning är endast tillgänglig för Amazons amerikanska marknadsplats.

Seller Labs kan också användas för att automatisera dina kundrecensioner och feedback från köpare. De har också en hanterad PPC-tjänst.

Helium 10 är ett annat bra alternativ till Jungle Scout. Den har en mängd verktyg som kan hjälpa dig att öka dina Amazon-vinster.

Helium 10 sticker ut från andra Amazons forskningsplattformar, eftersom det har ett antal exklusiva verktyg och funktioner, som du kommer att se senare.

Med Black Box-verktyget kan du använda avancerade filter för att upptäcka lönsamma nischer och produkter inom några sekunder.

Optimeringsverktyget för Scribbles-listor hjälper dig att öka dina omvandlingsfrekvenser och se till att dina sökord är organiserade på rätt ställen – din titel, beskrivning, punktpunkter, etc.

Om du vill begränsa din sökordsforskning och upptäcka sökorden med störst potential kan du använda Frankenstein-verktyget. Det kommer att extrahera söktermer i stora volymer från enorma sökordslistor.

Att bara använda rätt sökord räcker dock inte alltid. Du kan använda verktyget Indexkontroll för att verifiera att dina listor indexeras för dina målsökord.

Du kan också använda verktyget Sökordsspårning för att hålla dig på topp i dina sökordsrankningar över tid.

Du kan också spåra produkter och se deras popularitet över tid genom att använda Trendster-verktyget.

Cerebro Reverse ASIN Lookup-verktyget låter dig spionera på dina konkurrenter och använda deras sökordsstrategier för att få bättre ranking. Du kan upptäcka uppskattad sökvolym för sökord, uppskattad bred sökvolym för sökord och mer.

Amazon kan vara skyldig dig pengar på grund av förlorade föremål och skadat lager – och du kanske inte är medveten om det. Refund Genie-verktyget kan hjälpa dig att upptäcka beräknade återbetalningskostnader.

Detaljerade rapporter kommer att genereras automatiskt, som du kan använda för att skicka in återbetalningsförfrågningar till Amazon.

Verktyget Inventory Protector hjälper dig att skydda dig mot bedragare. Ställ in maximala ordergränser för dina produkter för att undvika att kupongstaplare tar bort hela ditt lager – du bör använda det här verktyget särskilt när du kör en rabatt eller kampanj.

Ett intelligent instrumentpanel för Amazon-säljare hjälper dig att hålla reda på dina vinster.

Använd varningsfunktionen för att övervaka dina listor dygnet runt. Få meddelanden om bedrägeri och listkapning.

Du kan också skapa en automatisk e-postserie för att skapa en fantastisk kundupplevelse.

Naturligtvis finns det röntgenwebbläsartillägget. När du bläddrar igenom produkter på Amazon öppnar du tillägget för att få detaljerad statistik om vilken produkt eller produktsida som helst och lär dig om potentialen hos en produkt eller marknad.

En av de bästa delarna med Helium 10 är att till skillnad från de flesta andra verktyg kan du använda den till free. Det är en stor djungelscout free alternativ. De free planen har gränser, men den kan ge dig en grundläggande känsla för plattformen.

Premiumplaner kostar $37/månad, $97/månad, $197/månad och $397/månad.

Helium 10 - Allt-i-ett-programvaran för Amazon-säljareHelium 10 - Allt-i-ett-programvaran för Amazon-säljare

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

AMA Suite är känt för sin svit med fem verktyg som låter dig göra högpresterande Amazon-forskning.

Verktyget AMA Top Product Analyzer är en Windows- och MAC-datorprogramvara som du kan använda för att extrahera de 100 bästa kategorierna från Amazon-marknaderna i USA och Amazon UK.

Det finns över 67 200 kategorier, och du kan också hitta de bästa produkterna i alla kategorier.

Du kan filtrera dina 100 bästa resultat baserat på bästsäljare, topprankade, heta nya utgåvor, Movers & Shakers, mest begåvade och mest efterlängtade.

För varje produkt får du viktig information, såsom produktrankning, en möjlighetspoäng, produktvikt, produktdimensioner, leverans efter, FBA-storlek, totala erbjudanden och mer.

Du kan använda hundratals nya proxyservrar om dagen, så att du inte blir begränsad i din forskning.

Programvaran AMA Search Analyzer gör att du kan gå bortom topp 100-listan.

Du kan söka efter och extrahera tusentals nyckelordsinriktade Amazon-produkter. Du kan få avancerad produktdata, inklusive historiska trender.

AMA Keyword Generator genomsöker fyra populära e-handelssidor – Amazon, eBay, Target och Walmart – för att upptäcka de mest populära sökordssöktermerna som konsumenter söker efter i realtid.

Du kan ange första nyckelord för att skapa enorma sökordslistor. Du kan få detaljerad sökordsdata, inklusive en övergripande snabbpoäng för varje sökord.

AMA Product Review Analyzer kan hjälpa dig att hitta lönsamma produktidéer. Den kommer att analysera hundratals produktrecensioner och extrahera nyckelbegreppen som nämns om och om igen.

På så sätt kan du upptäcka vad folk gillar med en produkt och vad de ogillar med den.

Slutligen är Ali Inspector Bonus Software en tre-i-ett-programvara för dropshippers som använder AliExpress som sin källa för produkter de säljer på Amazon.

Den innehåller ett verktyg för bästsäljare för att hjälpa dig hitta de bästa produkterna på AliExpress och ett verktyg för nyckelordsgenerering. Du kan också ladda ner tillgångar som recensioner.

Dessutom kommer AMA Suite med free utbildningskurser, inklusive en Amazon Sellers Training Course och en Amazon Affiliate Training Course.

AMA Suite kostar vanligtvis en engångsavgift på endast $197. Men de kör ofta kampanjer och säljer det för bara $97.

AmaSuite 5 - Fullständig insikt om Amazon-produkterAmaSuite 5 - Fullständig insikt om Amazon-produkter

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

ASINspector låter dig hitta lönsamma produkter att sälja på Amazon, Shopify och eBay.

En av dess bästa funktioner är att du kan skanna vilket objekt som helst på din Android- eller iPhone-enhet för att upptäcka data om det. Om du ser en produkt i en butik och du vill veta om det skulle vara lönsamt att sälja den, kommer det här verktyget att vara användbart.

Du kan få omedelbar information om produkter, till exempel försäljningstrenddata, prishistorik och försäljningsrankning över tid. Du kan också se en produkts genomsnittliga recensionsbetyg över tid och dess nuvarande antal recensioner.

Ett annat sätt att undersöka produkter är att ladda upp ASIN-koder. Du kan ladda upp flera ASIN på en gång.

Det omvända sökverktyget kan användas för att söka på stora e-handelssajter som eBay och Walmart.

ASINspector hjälper dig också att hitta var du kan köpa dina produkter genom att undersöka kostnaderna och tillgängligheten för produkter på AliExpress, Alibaba och eBay för att upptäcka deras lönsamhet.

Det finns också ett jämförelseverktyg, som du kan använda för att jämföra priset på produkter på olika e-handelssidor, som eBay och Walmart. Detta kan hjälpa dig att upptäcka en produkts verkliga marknadsvärde.

Du kan också undersöka barn/varianter av Amazon-produkter för att se var de är listade. Om du vill öka din ROI kan du använda ASINspector för att upptäcka “Frequently Bought Together”-produkterna på Amazon och sälja dem själv.

Sökordsanalysatorn ger dig djupgående statistik om alla sökord.

Du kan också använda ASINspector för att få produktidéer. Klicka bara på verktyget “Magic Light Bulb” och låt ASINspector hitta lönsamma produkter, nyckelord och nischer åt dig.

Undersök nischer och produkter på ASINspector och använd avancerade filter för att begränsa din sökning.

Få sponsrade annonsdata om vilken produkt som helst för att se var säljarna spenderar sina pengar. Du kommer också att kunna se hur mycket lager som finns kvar för en produkt.

Hur mycket nettoutbetalning kommer du att ha efter avgifter? ASINspector har ett verktyg som hjälper dig att ta reda på detta.

Verktyget Listing Assister hjälper dig att skapa en lista som är bäst optimerad för konverteringar.

En annan fördel med ASINspector är att den fungerar för alla landsspecifika Amazon-plattformar och med vilken valuta som helst.

Du behöver inte lämna Amazons webbplats för att använda ASINspector.

ASINspector Standard License kostar en engångsavgift på $97. ASINspector Pro-licensen kostar en engångsavgift på $197 och har en free sju dagars rättegång.

Unicorn Smasher kan laddas ner i Chrome Store för free. Det ger insikter om produkter, priser, trender och recensioner som är realtid för användarna. Unicorn Smasher är perfekt för personer som letar efter en bra free Jungle Scout alternativ.

Med omfattande data och försäljningsinsikter hjälper verktyget användarna att enkelt bestämma rätt produktnisch.

En av de unika funktionerna i detta verktyg är instrumentpanelen som ger all information som användaren behöver.

Dataanalys är tillgänglig med produktinsikter, bästsäljande produkter och betyg.

AmazeOwl erbjuder ett Amazon produktforskningsverktyg som ger information om lovande produkter, bästsäljare, produkter som erbjuder lägre fraktavgifter och konkurrenskraftiga produkter på marknaden för att hjälpa dig med din butik.

Det hjälper dig också att hålla ett öga på konkurrenters produkter, priser eller eventuella förändringar eller rörelser i konkurrensen på marknaden.

Det ger Amazon produktlistor som du enkelt kan bläddra i, vilket också hjälper dig att hitta det bästa priserbjudandet med bra recensioner och poäng.

Den tillhandahåller historisk information om din konkurrents produktlistor och rörelser på produkter med recensioner.

AMZ Base är en annan free nedladdningsbar app som märker det som ett gratisalternativ för Jungle Scout.

Det är ett utmärkt produktsökverktyg för att söka efter de bästsäljande produkterna.

Det ger tillgång till produktkällor som Alibaba, AliExpress och andra välkända butiker.

Verktyget ger information om produkter med beskrivningar och ett verktyg som beräknar FBA-avgifter.

Keepa är ett annat produktsökverktyg som kan laddas ner som en app eller Chrome-tillägg utan kostnad så här har vi en annan Jungle Scout free alternativ.

Det hjälper entreprenören att enkelt spåra och matcha produkter och produktdetaljer som kategoriseras utifrån kriterier.

Det ger användarna tillgång till de mest uppdaterade och senaste produkterna som finns tillgängliga.

CamelCamelCamel är en annan nedladdningsbar app och Chrome-tillägg. Det är en bra free Jungle Scout-alternativ som Keepa, AMZ Base och Unicorn.

Listan över de mest efterfrågade produkterna görs tillgänglig på webbplatsen. Du kan också prissätta klockprodukter – vilket ger användarna möjlighet att övervaka produkter som är mest populära och intressanta för Amazon-köpare.

Den har en varningsfunktion för prisändringar. Det har också historisk data och grafisk representation av prisförändringar.

Det finns ingen Jungle Scout free provversion men Sonar tillhandahåller en free försöksplan för företagare.

Jämför det med AMZ Scout som erbjuder en 7-dagars provperiod, erbjuder Sonar en 14-dagars provperiod med ett grundläggande planpaket på $9,99 per månad jämfört med AMZ Scout på $19,99.

Selics är skaparen av denna webbplats. Det är användarvänligt och innehåller nyckelordssökningar, ASIN-nummersökningar och utökade sökningar. Det leder till en enkel generation av Amazon-listor och produkter.

Data kan också exporteras till detta verktyg.

Verktyget är tillgängligt inte bara i USA utan även i andra länder som Europa och Indien.

Ekolodssökningar kan antingen vara korta eller långa sökord.

Googles sökordsplanerare är en annan nedladdningsbar app som säljare kan ha snabb åtkomst till.

Det används för att vägleda säljarna att inte bara ha tillgång till produkterna utan också rätt marknad att tillgodose.

Att använda rätt sökord för att hitta rätt produkt och rätt marknad är nyckeln till att använda detta free Ansökan. Det är en Jungle Scout gratis ersättning som tillhandahåller historiska data som är fördelaktiga för att växa ditt företag.

Seller Prime är en av de starkaste alternativen för Jungle Scout trots den hårda konkurrensen på Amazon.

Detta produktverktyg tillhandahåller produktforskning som hjälper dig att hitta den bästa nischen med mindre konkurrens och mer vinst.

Dataanalys är tillgänglig i appen eller i Chrome-tillägget.

Den ger information om de mest lönsamma produkterna som finns tillgängliga för tillfället.

Det hjälper dig att analysera konkurrenters produktlistor och resultat för att få ett bättre försprång i konkurrensen på marknaden. Den tillhandahåller data för att spåra försäljning och intäkter.

Detsamma gäller AMZ Scout och Sonar – de ger båda en free försöksperiod. Det är vanligtvis en 7-dagars provperiod, men i Chrome-appen är det givet för free.

Slutsats

Så det var vår lista över bästa Jungle Scout-tävlande eller alternativ.

Om du inte är redo ännu för Jungle Scout-provet kan du välja en från listan ovan. Chansen är stor att du inte blir besviken.