Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

▷ Hur man laddar ner Mortal Kombat 1 APK för Android

Om vi ​​slutar undra vad som är de bästa spelen i maskiners och konsolers historia är vi säkra på att många kommer att nämna klassikerna bland de första, som är fallet med Mortal Kombat 1, och därför är det logiskt att de vill bära det på sina mobila enheter också hela tiden. Det är sant Även om Mortal Kombat 1 inte är tillgänglig för nedladdning i App Store för Android-enheter som andra appar, kan vi fortfarande ladda ner den utan större besvär.

Det första du måste tänka på i detta avseende, som vi nämnde tidigare med andra appar som inte har laddats upp till Google Play Butik, är att Vi måste installera Mortal Kombat 1 med en installation av APK-typ och en körbar fil. Det är inte alls komplicerat eftersom vi kommer att lära dig steg för steg att ta hänsyn till för att kunna spela på din android även om du först och främst måste ladda ner några filer så vi kommer att se proceduren så snart som möjligt.

Installera Mortal Kombat 1 på Android-mobiler

Nåväl, låt oss gå steg för steg för att berätta att du måste ladda ner alla installationsobjekt först, börjar med Mortal Kombat 1 Android ROM från denna länk, emulatorn från denna länk och slutligen Mortal Kombat 1 spel APK från denna länk. Först efter att alla dessa nedladdningar har laddats ner kommer du att kunna installera spelet på din Android genom att följa stegen nedan som vi ska visa dig, så glöm inte att inkludera något av detta innehåll.

När det är klart kommer vi att gå till Okända källor i Inställningar, Säkerhet och aktivera dem. Sedan går vi till mappen Nedladdningar av utforskaren och kör AndroGens-emulatorn för att starta installationen. När vi är klara klickar vi på Ladda upp och letar efter den ROM som vi laddade ner tidigare. Sedan går vi tillbaka till nedladdningar, klicka på MK 1 APK och ignorera varningsmeddelandena tills installationen är klar för att hitta applikationen i applikationsmenyn.

Detaljer om Mortal Kombat 1 på Android

Naturligtvis ville vi inte sluta prata om ett så mytiskt spel utan att tänka på några av dess kärnfrågor, som att det var ett riktigt raseri 1992 när det officiellt lanserades, vilket gjorde att vi kunde slåss mot en rad fantastiska karaktärer, många fortfarande ihågkomna för.. Vi kunde sedan träffa 7 karaktärer att välja mellan, förutom 2 chefsfigurer och 1 karaktär som hemlig karaktär. Fans av strid och kampsport har blivit galna med Mortal Kombat.

Hanteringen av appen är inte alltför komplicerad eftersom vi har upp till fem grundläggande åtgärder som vi kan använda, uppenbarligen med två kombinationer och två sparkar som är attacker, samt en knapp för att blockera fiendens attacker. De som lärde sig att verkligen bemästra blockering fick till slut övertagetÄven om det förstås också fanns de som blev mästare på attacker.

För övrigt, om du tror att din Android inte kan köra Mortal Kombat 1, bör du veta att det är för det mesta eftersom dess krav är ganska lätta. Till exempel kommer vi bara att behöva 512 MB RAM som nästan alla har, och det är naturligtvis inte nödvändigt att mobiltelefonen är rotad.

Har du lyckats spela Mortal Kombat på din Android genom att följa denna steg för steg guide?