▷ Hur ändrar eller återställer IMEI utan att rota? ✅

0 Shares

IMEI-numret för en mobiltelefon är på sätt och vis ett identitetsdokument, det är ett unikt nummer med vilket en given enhet identifieras. I många fall kan företag låsa mobilen helt eller förhindra att andra företag används, de kan till och med låsa telefonen på grund av skuld eller till och med vid förlust.

Du vill veta hur man ändrar IMEI? Eller i alla fallHur man återställer IMEI? I den här artikeln kommer jag att lära dig just det, och det bästa är, utan att behöva rota din mobiltelefon, ben utan rotså att du inte blir för komplicerad och du kan få din enhet att fungera normalt på bara några minuter.

Hur man ändrar IMEI på Android

Det första du behöver göra är att ha en annan mobil enhet som du inte använder och i princip ta isär den för att se dess baksida (ta bort batteriet etc) där IMEI-numret visar, det är en 16-siffrig kod. Om du inte kan göra detta eftersom den har ett inbyggt batteri eller om du inte kan hitta koden kan du slå på den och slå * # 06 # i telefonappen och skriva ner IMEI-numret i fråga som kommer att vara det vi ska använda.

Nästa sak du ska göra är att gå till Play Butik och ladda ner appen som heter Snabb genvägsguide Du kan få den genom att klicka på denna länk.

Nästa sak vi ska göra är att öppna appen i fråga och som du kan se kommer du att kunna se ett stort antal appar. Den du behöver leta efter är en specifik telefon “IMEI Award“Tryck bara och en annan applikation med samma namn öppnas, du behöver göra är att välja applikationen och på nästa skärm välj det första alternativet som säger” Prova det “.

Det är här du kommer att behöva kopiera IMEI för den andra mobila enheten I det andra fältet, efter att ha placerat det, måste du klicka på knappen nedan.

När du har gjort detta måste du starta om din mobila enhet. Efter omstart går du tillbaka till telefonappen och slår * # 06 # för att kontrollera om ditt IMEI har ändrats.

Ändra IMEI till Android

Hur kommer du att se ändra IMEI till Android eller reparera IMEI på Android Det är en ganska enkel uppgift med denna applikation, det kanske inte tar mer än några minuter och du kommer att kunna använda din enhet igen utan några begränsningar.

Om du fortfarande har några tvivel, som alltid, kan du lämna det i kommentarsfältet som du kommer att se lite nedan.

0 Shares